woman in lingerie bodies

Laten we het hebben over: Lichamen! Alles wat jij wilt weten over lichamen

Stel je voor: een sexy en veelzijdig kledingstuk dat jouw lichaam omarmt op een unieke manier. Dat is waar lingerie bodies zo speciaal maken. Deze fantastische kledingstukken zijn ontworpen als één geheel en bieden vaak handige drukknoopjes aan de onderkant. Van verleidelijke kanten creaties tot comfortabele katoenen varianten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat onze Pavo Couture-lichamen echt bijzonder maken, is dat ze geschikt zijn voor zowel intieme momenten in de slaapkamer als stijlvolle verschijningen buiten de deur. Een waardevol en multifunctioneel product, dus het mag niet ontbreken in jouw lingeriecollectie.
Wereldoceanen Dag en de Rol van Duurzame Mode voor een Gezonde Oceaan Lezing Laten we het hebben over: Lichamen! Alles wat jij wilt weten over lichamen 5 minuten Volgende Pavo Couture X Moost & het Muse Festival Pop-up

Stel je voor: een sexy en veelzijdig kledingstuk dat jouw lichaam omarmt op een unieke manier. Dat is waar lingerie bodies zo speciaal maken. Deze fantastische kledingstukken zijn ontworpen als één geheel en bieden vaak handige drukknoopjes aan de onderkant. Van verleidelijke kanten creaties tot comfortabele katoenen varianten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat onze Pavo Couture-lichamen echt bijzonder maken, is dat ze geschikt zijn voor zowel intieme momenten in de slaapkamer als stijlvolle verschijningen buiten de deur. Een waardevol en multifunctioneel product, dus het mag niet ontbreken in jouw lingeriecollectie.

Wat zijn lichamen?

Lichamen combineren de sensualiteit van lingerie met het comfort en de stijl van een lichaam. Lichamen bestaan ​​meestal uit een nauw sluitend bovenstuk terwijl het de buik, taille en heupen accentueert. Het kan verschillende stijlen hebben, zoals met kant versierd, transparant, met geknipten of met sexy details zoals riempjes en bandjes. Lichamen worden vaak gedragen als verleidelijk ondergoed, maar kunnen ook dienen als een opvallend kledingstuk dat gecombineerd kan worden met een rok, broek of een blazer voor een uitdagende en stijlvolle look. Of het nu gaat om een ​​romantische avond thuis of een speciale gelegenheid, lichamen stralen zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uit, en vergemakkelijkt een praktische allure toe aan elke outfit.

Vrouwen die bodysuits dragen
Pavo Couture

Waarom zijn Bodies nu zo Trendy?

Lichamen zijn de laatste jaren enorm populair geworden, en om goede redenen. Hier zijn enkele redenen waarom bodysuits een trendy keuze zijn:


  • Veelzijdigheid : Lichamen zijn ontzettend veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gestileerd. Ze kunnen gedragen worden als op zichzelf staande kledingstuk, gecombineerd met een jeans, een rok of shorts, of onder een jasje, vest of blazer. Ze zijn perfect voor zowel casual als variabele gelegenheden en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan je persoonlijke stijl.
  • Comfort : Comfort is een belangrijk aspect van de carrosserie. Ze zijn gemaakt van zachte en elastische materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm zonder knellen of minimale van de beweging. Lichamen zitten enorm lekker en kunnen de hele dag gedragen worden!
  • Flatterende pasvorm : Bodies hebben een zeer flatterende pasvorm op het lichaam. Ze passen op het lichaam en creëren een elegante look waarbij de natuurlijke contouren van het vrouwelijke lichaam worden geaccentueerd. Dit maakt lichamen perfect voor alle vrouwen die hun lichaamsvorm willen accentueren dat ze zich kenmerkend willen voelen.
  • Modieuze stijlen : Lichamen zijn verkrijgbaar in een ras scala aan stijlvolle stijlen en ontwerpen. Van eenvoudige en klassieke body's tot body's met uitsnijdingen, kanten details, tot trendy prints, er is altijd wel een body die past bij je persoonlijke stijl en de laatste modetrends.

Pavo Couture-lichamen

Bij Pavo Couture hebben we een groot assortiment aan lichamen, want wij zijn fan! Wat onze lingerielichamen bijzonder maken, is de veelzijdigheid van de lichamen. Onze lichamen zijn niet alleen bedoeld voor intieme momenten in de slaapkamer, maar kunnen ook gedragen worden als een modieuze en goedkope outfit voor elke gelegenheid. Combineer onze lichamen met een blazer of draag ze naar een festival voor een sexy maar stijlvolle look! Het geeft een subtiele hint van verleiding en een eindeloze uitstraling. Onze favorieten:

Loua Lichaam

Maak kennis met de prachtige Body Loua, een must-have toevoegingen aan je lingeriecollectie.


Gemaakt van doorschijnend mesh in een V-vorm met een prachtig verborgen bloemendesign aan de voorkant, is dit lichaam zowel elegant als sexy.


Wat de Body Loua uniek maakt, is het materiaal op de borst, waardoor het draagbaar is onder elke feestoutfit. Het doorschijnende mesh op de buik van het lichaam verlicht een sensuele aanraking, perfect voor in de slaapkamer.

Draag deze body met een mooie jeans en een blazer en je bent klaar om te gaan.


Deze body is ook erg leuk om te stylen met een mooie rok en een goede paar (vintage) cowboylaarzen! Ook verkrijgbaar in het wit .

Alex Lichaam

Maak kennis met onze bestseller: Alex. De Pavo Alex body is verkrijgbaar in zowel het wit als in het zwart .


Deze body is gemaakt van een zachte en comfortabele stof en is gemaakt om je figuur te omhelzen. Met een hoge taille en een streeppatroon wordt je lichaam enorm geflatteerd.


Dit lichaam is ideaal om naast intieme momenten ook overdag of naar een date-night te dragen. Combineer de body met een blazer en een oversized jeans met stoere laarzen.

Hoe worden de lichamen gestyled? Klik hier!

Hailey Lichaam

De Hailey Body - het toonbeeld van elegantie en stijl. trui in het wit, zwart, groen en lila, toch echt wel een must-have in elke kast!


De Hailey body heeft uitgesneden kanten V-hals, een elastisch broekje. Prachtig te combineren met jouw aller beste festivaloutfit!


De body heeft een prachtig en sexy open vloerkleed. Met twee kruiste dunne banden op het vloerkleed ben jij helemaal klaar voor het feest!


Verder heeft deze bodysuit volledige dekking! Dit signaleert dat uw tepels niet doorschijnen in dit lichaam. Perfect dus om overdag te dragen op jouw lievelingsbroek of rok.




Dit was alles wat jij moet weten over bodysuits.


Of je nu op zoek bent naar een lichaam voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, er is zeker een lichaam te vinden die aan je behoeften en wensen voldoet. Het is belangrijk om te kiezen voor een bodysuit die comfortabel zit en goed past bij jouw stijl en persoonlijkheid!