Women with drinks in the bathroom getting ready

Het festivalseizoen staat weer voor de deur; Dit zijn onze 5 favoriete festivals in Amsterdam

Bralettes voor grote borsten: comfortabele ondersteuning vinden Lezing Het festivalseizoen staat weer voor de deur; Dit zijn onze 5 favoriete festivals in Amsterdam 2 minuten Volgende Het leukste en meest originele cadeau voor jouw vriendin

De zomer komt steeds dichterbij, wij kunnen niet wachten! Na de vele bekende festivals is het nu echte tijd voor een knaller van een festivalseizoen. Niks is lekkerder dan een dansje wagen op de dansvloer met je beste vriendinnen en een lekkere koude alcoholische versnapering in de handen. Wij zijn al druk bezig met de plannen. Welke festivals in Amsterdam je zeker niet mag missen? Dat gaan we vertellen.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Amsterdams Verbond

Vier de vrijheid op 5 mei met Amsterdams verbond. Dit festival in Amsterdam behoort sowieso tot ons favorieten lijst. Het Amsterdams verbond festival wordt gevierd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Op het Amsterdams verbond verzamelde het Amsterdamse nachtleven zich. Ook zijn er ruim 50 dj's aanwezig op dit feest. De Chicago Social Club, Lovelee en Le bastille bijvoorbeeld. Ook zijn er artiesten aanwezig als Ronnie Flex, Bilal Wahib, Michel de Hey en nog veel meer.

Dit festival vindt plaats op 5 mei van 12.00 uur - 23.00 uur.

Tickets voor dit festival in Amsterdam scoren je HIER