Elise van Twillert bij de pavo couture winkel

Pavo Couture X Moost & het Muse Festival Pop-up

Pavo Couture bralettes combineren met de festivalcollectie van Moost Gezocht? Ja! Dat kan van 22 tot 25 juni tijdens ons festival pop-up op Prinsengracht 110 in Amsterdam.

Pavo Couture bralettes combineren met de festivalcollectie van MOOST & THE MUSE, by Moost Wanted

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en er is geen betere manier om je voor te bereiden dan met het festival pop-up georganiseerd door Pavo Couture en Moost & The Muse, door Moost Wanted. Deze twee opmerkelijke merken slaan de handen ineen om een ​​uniek evenement te creëren waarbij ze een uitgebreide festivalcollectie van Moost Wanted combineert met de stijlvolle bralettes en bodies van Pavo Couture. Van 22 tot 25 juni opent de pop-up zijn deuren op een geweldige locatie aan de Prinsengracht 110 in Amsterdam . Het evenement begint op 22 juni met een minifestival, compleet met heerlijke vloeistof van Kugi, geweldige muziek en een bruisende sfeer met tal van leuke mensen.

festival pop-up pavo x moost gezocht

Ontdek de festivalcollectie van Moost Wanted: Moost Wanted staat bekend om zijn trendy en eigentijdse kledingstukken, en met de speciale festivalcollectie brengen ze iets bijzonders naar Amsterdam. Of je nu een bohemian look wilt creëren of juist voor een edgy en urban stijl gaat, de festivalcollectie van Moost Wanted biedt voor iedereen wat wil. Van luchtige jurken met bloemenprints tot stoere denim shorts en opvallende statement tops, je zult zeker iets vinden dat voorbij is bij jouw persoonlijke festivalstijl.

Stijlvol combineren met Pavo Couture: Wat het evenement extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de festivalcollectie van Moost te stylen met de elegante sets van Pavo Couture. Pavo Couture is een toonaangevend merk op het gebied van verfijnde en ingewikkelde kledingsets. Met hun prachtige ontwerpen en aandacht voor detail brengen ze een waardevolle luxe naar het festivalterrein. Combineer een geweldige Moost Wanted top met een chique broek of rok van Pavo Couture, en je hebt de perfecte mix van trendy en verfijnd.

De borrel is op 22 juni. Bereid je voor op een avond avond vol plezier, muziek en geweldige vibes. Kugi, een bekend merk van verfrissende vloeistof, zal aanwezig zijn om je te voorzien van heerlijke dorstlessers terwijl je geniet van de festivalkleding. De muziek zorgt voor de ultieme festivalbeleving, met artiesten die speciaal zijn geselecteerd om de sfeer naar een hoger niveau te tillen. En het beste van alles is dat je omringd zult zijn door gelijkgestemde mensen die net zo enthousiast zijn over mode en festivals als jij.

Locatie en gegevens: De pop-up bevindt zich op een centrale locatie aan de Prinsengracht 110 in Amsterdam. Dit is de perfecte plek om de festivalvibes te snuiven terwijl je door de uitgebreide collectiebladert gaat. Het evenement loopt van 22 tot 25 juni, dus je hebt voldoende tijd om langs te komen!