Women on beach

Get your glow on the beach: De beste tanning oils van deze zomer voor een gezonde én stralende huid.

Groen en glamoureus: Ontdek onze duurzame lingeriecollectie Reading Get your glow on the beach: De beste tanning oils van deze zomer voor een gezonde én stralende huid. 5 minutes Next Bevrijdingsdag in Amsterdam: The Ins and Outs.

Hoewel de zon in Nederland zich nog even verstopt, staan we te trappelen om weer te genieten van zon, zee en strand. En met onze nieuwe Bed to Beach swimwear ben jij direct klaar voor een sexy beachlook. Tijd om de tanning oils weer aan te schaffen voor een stralende huid! Wij hebben onze favoriete tanning oils voor je op een rijtje gezet voor een gezonde en gehydrateerde huid. Guilt-free tannen maar! 


Let op: Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk en kan leiden tot huidbeschadiging en huidkanker. Om jezelf te beschermen is het belangrijk om altijd zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 te dragen en de zon tussen 12:00 en 15:00 uur te vermijden. 

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag, vijf van onze favo’s. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

Woman in swimwear collection 2023
Pavo Couture​​

1. Australian Gold Bronzing Intensifier Dry Oil Spray

Wil je een zomerse gloed op je huid zonder urenlang in de zon te hoeven liggen? Dan is de Bronzing Intensifier Dry Tanning Oil Spray van Australian Gold perfect voor jou! Deze tanning oil geeft je huid direct een prachtige, goudbruine kleur dankzij de Colorboost Tan Maximize formule. Dat wordt stralen in je nieuwe bikini. De formule bevat een mix van huidverzorgende oliën, waaronder arganolie, aloe vera en vitamine E, die je huid voeden, hydrateren en zijdezacht maken. Bovendien heeft deze tanning oil een heerlijke, exotische geur die je meteen in die vakantiestemming brengt. De tanning oil brengt makkelijk aan zonder dat je vlekken achterlaat op je swimwear. Met deze olie ben je altijd en overal klaar voor een stralende en sexy beachlook!


2. BaliBody Tanning Oil

De tanning oil van Bali Body is het ultieme zomerse must-have product voor de gezonde, stralende en natuurlijke teint! De formule van deze Tanning Oil is verrijkt met biologische en ethisch verantwoorde ingrediënten, zoals kokosolie, jojoba-olie en zoete amandelolie. Deze voedende en hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid soepel en zacht aanvoelt, maar herstellen ook de huid ook na blootstelling aan al die UV-stralen. Bovendien bevat de tanning oil vitamine E, een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt zelfs kiezen voor de tanning oil met SPF, voor een extra zachte bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Vergeet natuurlijk niet om ook nog een SPF 30 te gebruiken voor een optimale bescherming. Met de heerlijke zomerse en fruitige geuren is de zomer direct begonnen. Get ready voor jouw zomerse glow on the beach!

3. Jacob Hooy Haarlemmerbruin Tanning Oil

Wil je die perfecte zongebruinde look, maar wil je niet de hele dag bakken in de zon? Dan is Jacob Hooy Haarlemmerbruin tanning oil dé oplossing voor jou! Met deze tanning oil bereik je snel en gemakkelijk die diepe, egale teint waar je altijd van hebt gedroomd. Wat deze olie nog beter maakt, is dat het enkel natuurlijke ingrediënten bevat, waardoor het goed is voor je huid. Met olijf-, kokos-, amandel-, sesam-, bergamot- en lavendelolie zorgt deze tanning oil er in slechts 3 uur voor dat je huid prachtig diepbruin wordt en zijdezacht aanvoelt. Combineer het met je favoriete zonnebrandcrème voor een optimale bescherming van je huid en je bent helemaal klaar voor een prachtige beachlook! Kortom, deze tanning oil is jouw nieuwe beste vriend voor die perfecte, zongebruinde en glowy beachlook!


4. Lancester Sun Beauty Fast Tan Optimizer

Ook de Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil SPF30 van Lancaster is een tanning oil om aan te schaffen deze zomer! Deze olie zorgt niet alleen voor een snelle en natuurlijke tan, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen dankzij de SPF30 of SPF50. De tanning oil is verrijkt met de Tan Activator Complex waardoor je binnen no-time een prachtige glowy beachlook hebt. De formule zorgt ervoor dat de olie snel absorbeert en je huid onmiddellijk zacht en gehydrateerd aanvoelt. Maak je dus geen zorgen over vlekken of strepen in je favoriete swimwear! Bovendien wordt deze tanning oil aangedreven door het nieuwe Sun Repair System van Lancaster: de formule stimuleert de natuurlijke processen die betrokken zijn bij het herstellen van de cellulaire schade veroorzaakt door de zon. Een voedende tanning oil van binnen uit, dus. Kortom, met de Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil SPF30 van Lancaster heb je alles wat je nodig hebt om de hele zomer te stralen!