Women getting ready for date night wearing pavo couture

Plan een romantische date night, Restaurant gezocht? We hebben je!

Datum Tijd! ontspannen iets aan de zenuwachtige kant voor jouw date? Wij weten precies hoe dat voelt. Hierbij een lijst met de 5 favoriete restaurants van Pavo. Waarbij wij jou in ieder geval kunnen garanderen dat het eten een succes wordt.
Het leukste en meest originele cadeau voor jouw vriendin Lezing Plan een romantische date night, Restaurant gezocht? We hebben je! 3 minuten Volgende Laten we praten over; Lingerie

Wat zijn de leukste restaurants in Amsterdam voor een romantische date night? Wij van Pavo Couture helpen je graag een handje met het vinden van de leukste restaurants in Amsterdam. Van het nou jullie eerste, tweede van de honderdste romantische date night is, soms wil je gewoon een heerlijk etentje met alles erop en doel. Romantische interieurs, lekkere wijntjes en dan ook nog eens goed eten op het menu. We nemen je graag mee naar onze 5 favoriete romantische restaurants in Amsterdam. Voor jouw perfecte dinerdate-avond


In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Kaasbar Amsterdam

Zei iemand "cheeseee"? lachen, of nee kaas eten! Kaas als voorgerecht, kaas als ruimtelijke en kaas als nagerecht. Als nagerecht geen kaasplankje hoor maar blauwe kaas ijs, cheesecake en duidelijk ook een lekkere cocktail.


De Kaasbar biedt diverse opties aan.

Zo kun je van zondag tot en met donderdag een kaasfondue eten. Keuze uit een Zwitserse fondue, Blauwe kaasfondue en een Truffelfondue. Tip van ons! Als de één truffel eet laat de ander het ook eten. Het is net als knoflook uhm erg geurig. Zo houd jij jouw romantische date night nog een beetje vol toch?

Ook kun je kiezen voor een gezellig plekje aan de bar. Aan de bar kun je plaats nemen en kaasjes van de kaastrein afhalen. Kaastrein? Aan de unieke band rollen er heerlijke kaasjes aan je voorbij. Daar pak je ieder onbeperkt kaasje naar smaak van de band en stel je zo je eigen diner samen.

Als laatste kun je natuurlijk ook gewoon aan een tafeltje voor twee zitten op jullie romantische avond. Volledige focus op de kaasjes... en op elkaar duidelijk.


Laat wel op dit restaurant heet niet voor niks de Kaasbar zijn. alles bestaat uit kaas, met uitzondering van een viertal "charcuterie" gerechtjes.

Houden jullie van kaas? Inplannen maar die romantische date night!


Kaasbar Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 10
1072LJ Amsterdam

2. Verlan Café-restaurant

Goed eten, heerlijke cocktails en de beste meest toegankelijke wijntjes. Het perfecte recept voor jouw romantische date night.


Verlan heeft een Frans georiënteerde kaart en een heerlijke wijnkaart van wel 6 pagina's Say what!!!

Dit toch wel nieuwe restaurant geopend in februari 2023 aan de Prinsengracht is gevestigd in een oud pakhuis. Dit brengt binnen gelijk een warme, gezellige sfeer met zich mee.

Je hebt hier voldoende plekjes aan de bar maar voor een extra gezellige ervaring kun je ook altijd kiezen voor een eigen tafeltje.


Wat kun je hier nou eten op jouw romantische date night? De bekende franse steak frites, cote de boeuf, gebraden eend, en een keuze uit 3 heerlijke nagerechten.


Op zaterdag en zondag kun je hier terecht voor een heerlijke lunch.

Van woensdag tot en met maandag kun je hier terecht voor een super diner.

Perfect voor jouw romantische date night!


CAFÉ-RESTAURANT VERLAN

PRINSENGRACHT Nº381
1016HL Amsterdam

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VERLAN (@verlan_amsterdam)