wine glasses drawing

Nationale Wijndag! De 5 leukste wijnbars in Amsterdam

Deze week delen we ter ere van nationale wijndag, onze favoriete wijntentjes in Amsterdam met jou.

Deze week delen we ter ere van nationale wijndag, onze favoriete wijntentjes in Amsterdam met jou. De keuze is reuze. Wijnbarretjes vind je tegenwoordig namelijk overal in Amsterdam. We klagen hier zeker niet over, maar het kan de keuze zijn wat medeplichtigen zijn. ingebouwde lees je onze vijf favorieten.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

GloGlou

GlouGlou de wijnbar waar je goed kan wijnen voor een prikkie. GlouGlou serveert voor de hippe Amsterdammer de lekkerste biologische wijnen. De bediening geeft je graag advies, zodat de wijnen die je drinkt volledig bij jouw smaak passen. Mocht je nog trek hebben kun je hier ook een goed gevulde kaasplank bestellen, gevulde met hapjes die echt een toevoegingen zijn aan je wijntje. Leuk aan deze tent is dat je de heerlijke wijnen ook mee naar huis kunt nemen, deze kun je namelijk nog niet verliezen in het winkeltje. Zo kun je ook wanneer je maar een lekker glas inschenken voor jezelf wilt.

Teds High Wine

Bij een goede borrel komt natuurlijk ook een hapje eten kijken. Bij Teds kun je genieten van een uitgebreid driegangenmenu, gecombineerd met wijntjes bij elke gang. Je krijgt niet drie maar wel vier oplossing. Bij aanvang staat er namelijk al een heerlijk glas prosecco op je te wachten. Dit alles voor de waanzinnige prijs van maar 35 euro per persoon. Vergeet niet van te voren te reserveren om jouw plekje te machtigen.

Reis je binnenkort af naar Utrecht, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Leiden, dan heb je geluk! Ook hier kun je genieten van een heerlijke uitgebreide high wine.


Sluit wijnbar

“Clos” van wel een bijzondere wijnkamer, de plek waar meer dan honderd verschillende wijnen liggen te wachten op jou. Bij Clos wordt je meegenomen in de wondere wereld van wijn. De kaart bestaat uit wijnen, gemaakt door kleine wijnboeren en familiebedrijven. Dit proef je echt terug in de wijnen. Of je nu wilt borrelen, dineren of natafelen Bij Clos kan het allemaal.


Rayleigh & Ramsay

Rayleigh & Ramsay de snoepwinkel voor volwassenen zoals ze dat zelf zeggen, met meer dan 100 wijnen in het assortiment. Snoepwinkel kunnen we bij deze hiel letterlijk nemen. Je kunt namelijk zelf je wijntje naar keuze tappen vanuit de wijn-dispensers. De keuze is dus echt reuze. Kiezen tussen honderd wijnen is natuurlijk best lastig. Vandaar dat de wijnen zijn gedefinieerd op smaakprofiel, om de keuze wat te realiseren. Heb je nou je favoriete nieuwe wijn gevonden, dan hebben we goed nieuws voor je. De wijnen zijn ook online te bestellen. Zo heb je jouw favoriete wijntje ook in huis!