Girl with wine glas

Hoger libido? eet deze producten!

In dit artikel lees je hoe jouw libido te verhogen met voedingswaren.

Libido verhoogde voedsel. Het blijft altijd de vraag of dit nou feit of fabel is. Chocolade, aardbeien slagroom, je hebt het allemaal enorm wel een keer gehoord. M aar is er echt een verband tussen voeding en seks?


Hoewel het libido en de voeding nog steeds controversieel zijn onder deskundigen, bevat het veel voedsel toch echte stoffen die hormonen tien positieve beïnvloeden. Hier onder lees je er een paar die je kunt gebruiken op je volgende dinerdate. Trek de mooie Alex body aan, kook het lekkerste gerecht, en de rest volgt vanzelf.

Oesters

Nee, nee, het is zeker geen fabel dat je libido waardevol is. Oesters, sint-jakobsschelpen en kokkkels bevatten verbindingen die de aanmaak van enthousiast stimuleren en dus het testosteron verhogen.


Oesters en ook andere zeevruchten zijn heel erg rijk aan Zink en Vitamine D, deze twee supplementen zorgen voor een verbetering van het testosteron.


Geen zorgen, houd je niet van zee kun je ook een zinksupplement in nemen om het niveau in je lichaam te verhogen.

Rode wijn

Dat je je wat losser voelt na een alcoholisch drankje weten we natuurlijk allemaal. Toch wordt alcohol wel vaak gelinkt aan slechte seks. Dronken moet je natuurlijk niet zijn tijdens de seks.


Uit onderzoek blijkt dat twee glaasjes wijn drinken (geen hele fles), zorgt voor een boost in jouw seksleven.

Voor mannen verhoogd de wijn het libido, omdat ze een hoger testosteronniveau krijgen.

Voor vrouwen heeft het ook zeker effect op het libido. Het drinken van rode wijn stimuleert namelijk de bloedtoevoer naar je erogene zones. Dit verhoogt automatisch uw libido


Het is dus echt een feit dat je waardevolle wordt van rode wijn.

Vrouwen met champagneglas
PavoCouture​
Vrouwen met champagneglas
Pavo Couture

Avocado

Jaja, onze geliefde avocado. Avocadotoast, guacamole, avocado frietjes, alles avocado.

Avocado veroorzaakt ook jouw sexdrive. Naast dat avocado's natuurlijk erg lekker zijn, is het ook echt een vitamine-E bron. Er wordt gezegd dat dit dan ook erg goed is voor je vruchtbaarheid. Dus automatisch ook jouw libido gekeken.


Doe ons maar een lekkere avocadotoast met een eitje als ontbijt!


Wist je dat ei ook in dit gekoppelde behoort? Eieren helpen namelijk om de hormoonhuishouding in balans te houden. Dit zorgt voor een vermindering van stress, wat dan weer gunstig is voor jouw zin in seks

Sushi

Halleluja, onze favoriete vis snack behoort ook in dit rijtje. Nou ja niet perse de volledige sushi maar laten we inzoomen op zeewier.


De zeewier die vaak om sushi heen zit, is rijk aan Jodium, Ijzer en Calcium. Deze vitamines en mineralen hebben een lustopwekkende werking in het lichaam. Dit zorgt voor een verhoogd libido.


Ga op een sushi-date! (

Peper

Rode peper, zwarte peper, chili peper, enzovoort. Alles wat zorgt voor pit in je eten helpt!

Het zorgt namelijk voor een vermindering van de bloeddruk en ontstekingen in je lichaam.


Pepers zijn heet, dit zorgt voor verschillende reacties in je lichaam. (Eet niet te veel peper, want een lang bezoek aan het toilet, daar zit je duidelijk ook niet op te wachten!)


Door het eten van het pepers versterkt je hartslag waardoor je zwakker beïnvloed kan raken. Ook komt er endorfine vrij, dit zorgt voor een fijn gevoel in je lichaam waardoor je aanzienlijk sneller in de stemming kan raken.

Granaatappel

Het vergt enige agressie om de pitten uit deze vrucht te halen, maar dan heb je ook wat! Pas als je vlekken in je shirt tegenkomt, spreken we uit ervaring als we zeggen dat er niet meer uit te krijgen is.


Granaatappel zorgt voor meer testosteron en meer lust. Dat wil je dus. Haal de pitten er een dag eerder uit of haal een kant en klaar bakje bij de supermarkt. Zo hoeft jouw sexy sekspartner niet te schrikken van jouw agressie haha!


Granaatappel matcht ook nog eens heel goed met chocola. Zo weten we allemaal dat chocolade niet voor niks voor liefde staat. Mix en match.

En dan?

Is je libido nou opgewekt en is het klaar voor de volgende stap? Trek je mooiste bralette , string , of body aan en geniet van je avond.

Wist je dat je de mooiste setjes van Pavo nu ook kunt scoren in onze winkel in Amsterdam?


Prinsengracht 110H, Kom je langs?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 17 en op zaterdagen van 10 tot 18.


Zie je daar!