workout

De 5 leukste sportlesjes in Amsterdam, wil je alleen sporten, dat is toch niet gezellig!

Hoger libido? eet deze producten! Lezing De 5 leukste sportlesjes in Amsterdam, wil je alleen sporten, dat is toch niet gezellig! 3 minuten Volgende Hoe en wat: De bralette uitgelicht

Beweging, het is toch heel erg gezond en verstandig om te doen. Nou vind natuurlijk niet iedereen het leuk om zelf te gaan sporten in de sportschool, of weet je misschien niet wat te doen. Deze week delen we onze 5 favoriete sportlesjes in Amsterdam om jou toch in beweging te krijgen!

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. BTYCLB

De naam zegt het al "booty club" of te wel billen kweken! Wie wil nou niet een goed billetje voor in de mooiste strings van Pavo! Goed nieuws de Booty club is namelijk gevestigd in zowel Amsterdam als Rotterdam. Dus dames, ren en loop niet. In Amsterdam zijn er verschillende lessen te volgen, duidelijk allemaal buit gefocust. Zo kun je kiezen voor een "booty class" en een "abs and booty class". Laat dat buitmeisje groeien!

Geen zin om op locatie te komen, geen probleem! De booty club heeft namelijk ook een thuisprogramma. Via het platform ontvang je:

- 3 trainingsvideo's per week (booty, abs & booty, full body)
- Nieuwe video's live op maandag-, woensdag- en zaterdagochtend
- Onbeperkte toegang tot alle video's

Geen ontvangst meer aan nu!

2. trib3

Sporten en nieuwe verbindingen maken, hier moet je zijn! Trib3 is een vrij nieuwe sportschool in Amsterdam en is echt alles wat je wilt. Trib3 is geen normale sportschool, maar wat is het dan wel?

Trib3 is ontstaan ​​in Engeland!

Trib3's workout-ervaring van het volgende niveau is ontworpen om elk deel van je lichaam te trainen en spieren uit de dagen waarvan je niet wist dat je ze had. Wetenschappelijk bewezen met snelle resultaten.

De workout bestaat uit 3 elementen. Loopband, weerstand en intensiteit. Deze 3 elementen loop je deur in 1 groepstraining. De krachtige bepaal je zelf, maar het is natuurlijk erg prettig dat je de workout samen doet, voor het beste uithoudingsvermogen! Nadien kun je lekker een drankje halen in de bar.. uhm een ​​sportdrankje bedoeld we dan haha. Klets lekker wat bij met je groepsgenoten en creatie zo nieuwe banden

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TRIB3 Nederland (@trib3nl)