Women

Hoe en wat: De bralette uitgelicht

Ben je benieuwd naar bralettes, maar weet je nog niet zo goed hoe het te stylen, Lees dan verder!

Bh's zijn verleden tijd! Maar voel je je nog niet comfortable bij het free the nipple principe? Dan stellen we je graag voor aan de bralette. Bralettes zijn niet alleen super comfortabel, maar de Pavo bralettes zijn ook nog eens super sexy! Say goodbye to basic white granny bra's. Ben je benieuwd naar bralettes, maar weet je nog niet zo goed hoe het te stylen, Lees dan verder!

Wat is een bralette?

Een bralette zit een beetje tussen een Bh en cropped top in. Het is NIET voorgevormd en heeft geen beugels, dit zorgt natuurlijk voor comfort. De bralette "cups" volgen jouw natuurlijke borst vorm. Dit zachte gevoel maakt de bralette een perfecte "bh" voor elke dag!


Omdat bralettes geen beugel hebben, bieden ze dus minder steun aan jouw borsten. Mensen denken daarom dat bralettes voornamelijk geschikt is voor de kleinere borsten, maar niks is minder waar. Wij bieden bij Pavo verschillende soorten bralettes aan, voor ieder wat wils.

Kun je een bralette als top dragen?

Zeker kan dat! you style it your way! Sommige bralettes kunnen prima als top gedragen worden. 


Veel vrouwen dragen graag bralettes vanwege de comfortabele pasvorm, maar ook vanwege de stijlvolle look. Wanneer je een mooie bralette als top draagt, geef je je look een sexy touch.


Neem als voorbeeld onze Amy bralette. Amy is een iets langer, en heeft een korset uitstraling. Dit maakt deze bralette goed draagbaar als top. 


Onze bralette Amy heeft voldoende ondersteuning voor zowel kleine als grotere cup maten. Shop till you drop!


Ook verkrijgbaar in het wit!

Wat is het verschil tussen bh en bralette?

Een beha heeft een duidelijk verschil met een bralette. Een bralette heeft geen beugel. Veel mensen denken dat een bralette helemaal niet gewatteerd is, maar dat is niet helemaal juist. Sommige bralettes hebben een lichte vulling, en hebben bepaalde naaipatronen voor ondersteuning. Veel bralettes hebben geen verstelbare bandjes of haaksluitingen. Dit geldt niet voor alle bralettes. Het is natuurlijk fijn om een bralette strakker te kunnen trekken voor de gewenste steun.

Welke maat bralette moet ik nemen?

Onze bralettes hebben geen cupmaten. Maten variëren van XS tot XL.

Maar hoe kies je de juiste maat voor jou?

Wij gebruiken de volgende maattabel:


EU

XS= 65b, 65C, 70A, 70B, 75A, 75B

S= 70C, 70D, 70E, 70F, 75B, 75C, 75D

M= 75D, 75E, 75F, 80B, 80C, 85A

L= 80D, 80E, 85B, 85C, 90B, 90C

XL= 95C, 95D, 95E, 100C, 100D


Kom je er niet uit, dan kun je ons natuurlijk altijd een Whatsapp-bericht sturen.

Hoe stijl je een bralette?

Bh's proberen we vaak te verbergen onder onze kleiding, Dit hoeft bij bralettes niet. Deze mogen JUIST gezien worden. Een verleidelijke sneak peak! Het is dus leuk om hem op een dusdanige manier te dragen, dat het zichtbaar is maar nog wel sophisticated.


Je kunt ook bralettes dragen als een top, door ze te combineren met een hoge taillebroek of rok. Dit kan een leuke en stijlvolle manier zijn om jouw bralette te laten zien.

Een andere optie is om een het te dragen onder een open katoenen overhemd. Dit kan een leuke manier zijn om een casual outfit een beetje op te vrolijken.

Tot slot kun je bralettes ook dragen onder een zwarte blazer voor een professionele, maar toch stijlvolle look.


In het algemeen zijn er veel manieren om bralettes te combineren met je outfit, en het is belangrijk om te experimenteren en te kijken wat bij jouw stijl past. Probeer verschillende combinaties uit en kijk wat voor jou werkt.


Hier onder vind je wat styling ideeën:

Girl in the window
PavoCouture​​
Girl on the couch
PavoCouture​​
@charissa.bellamorae Happy women’s day babes ♥️ Let’s shine everyday.. @Pavo Couture Intimates #foryoupage #voorjoupagina #fypシ #foryou #lingerie #duet #howtostyle ♬ PRETTY BOY FLOW - STURDYYOUNGINN🥷🏽™️
Women in the mirror wearing a body

OUR ALEX BODY

Welke bh met witte kleding?