Newsletter

Dit zijn de 5 beste zonnebrandcrémes die geschikt zijn voor alle huidtypes

Een flesje zonnebrandcrème in je tas hebben is altijd verstandig, ook als de zon niet schijnt. Wij tippen je de beste zonnebrandcrèmes.
Dive into Style: Ontdek de Nieuwste swimwear van dit Seizoen! Reading Dit zijn de 5 beste zonnebrandcrémes die geschikt zijn voor alle huidtypes 5 minutes Next Groen en glamoureus: Ontdek onze duurzame lingeriecollectie

Zoals we eerder al vermelden is het terrasseizoen officieel geopend. Dit betekent dat de zon eindelijk meer begint te schijnen. Het is dan ook belangrijk om je goed tegen de zon te beschermen. Zonnebrand is belangrijk omdat het ons beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. Blootstelling aan UV-straling kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering, verbranding van de huid en kan zelfs het risico op huidkanker verhogen. Daarom is het belangrijk om zonnebrandproducten te gebruiken om onze huid te beschermen tegen de zon. Wij delen graag onze 5 favoriete zonnebrandcremes met jou.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag, vijf van onze favo’s. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1.Biodermal Zonnespray SPF 50

De zomer komt er weer aan en dat betekent heerlijk genieten van het zonnetje! Maar het is wel belangrijk om je huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Gelukkig weet Biodermal daar alles van en hebben zij een zonnebrandcrème ontwikkeld die als beste uit de test kwam van de Consumentenbond in 2022. 


Deze crème biedt niet alleen de beloofde bescherming tegen de zon, maar bevat ook het 'Triple Moist Complex' dat zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie van je huid. Zo kan je heerlijk zorgeloos van het zonnetje genieten, zonder je zorgen te maken over huidbeschadiging.


Bescherm je huid terwijl je heerlijk van de zomer kan genieten!

Sunscreen
Bol.com​​

2. Clinique SPF30 Zonnebrandcrème

Het is een misvatting dat mensen met een donkere huid geen zonnebrandcrème hoeven te gebruiken. Hoewel een donkere huid meer melanine bevat en daardoor beter beschermd is tegen de zon, is het nog steeds belangrijk om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. UV-straling kan namelijk leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid en kan zelfs huidkanker veroorzaken.


Het probleem dat veel mensen met een donkere huid ervaren, is dat veel zonnebrandcrèmes een witte waas achterlaten op de huid. Dit kan er onnatuurlijk uitzien en sommige mensen vinden het niet prettig om met een witte crème-waas op hun huid rond te lopen.


Een van de beste zonnebrandcrèmes voor mensen met een donkere huid is deze.
Deze zonnebrandcrème laat geen witte waas achter en beschermd goed!

Zonnebrandcreme
Zalando​​

3. Eucerin Zonneallergie Zonnebrandcrème

Zonneallergie kan voor veel mensen een groot probleem zijn tijdens de zomermaanden. Het kan zorgen voor een jeukende en pijnlijke huiduitslag die het plezier van buitenactiviteiten kan bederven. Gelukkig is er een oplossing voor mensen die last hebben van zonneallergie: de Eucerin Sun Allergy Protect zonnebrandcrème.

Deze zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen zonneallergie. 


De Eucerin Sun Allergy Protect zonnebrandcrème is geschikt voor alle huidtypen en biedt een hoge bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. De crème trekt snel in de huid en laat geen witte waas achter. Daarnaast is de formule waterbestendig, waardoor het ook geschikt is voor mensen die graag zwemmen of sporten in de buitenlucht.


Een ander voordeel van deze zonnebrandcrème is dat het helpt om de huid te kalmeren en te herstellen na blootstelling aan de zon. De formule bevat namelijk ook dexpanthenol, wat de huid hydrateert en de natuurlijke regeneratie van de huid ondersteunt.

Eucerin Zonneallergie Zonnebrandcrème
Bol.com​​

4. Naif zonnebrandcrème lichaam

Als het gaat om het beschermen van je huid tegen de schadelijke effecten van de zon, is het belangrijk om te kiezen voor een zonnebrandcrème die niet alleen effectief is, maar ook vriendelijk is voor de natuur. De natuurlijke zonnebrandcrème van Naif biedt precies dat - een effectieve bescherming tegen UV-stralen, zonder schadelijke stoffen die het koraal en de vissen in de oceaan aantasten.


De zonnebrandcrème van Naif is geschikt voor elk huidtype en bevat alleen natuurlijke ingrediënten die de huid beschermen tegen de zon en vroegtijdige huidveroudering tegengaan. De crème is vrij van schadelijke stoffen zoals oxybenzone en octinoxate, die in veel traditionele zonnebrandcrèmes zitten en het koraal en de vissen in de oceaan kunnen aantasten.


In plaats daarvan bevat deze natuurlijke zonnebrandcrème van Naif ingrediënten zoals natuurlijke oliën, minerale filters en vitamine E, die de huid beschermen tegen UV-stralen en de huid hydrateren en verzachten. De formule is waterbestendig en trekt snel in de huid, zonder een witte waas achter te laten.

Naïf Sunscreen Body SPF30 - 100ml
Holland&Barret​​

5. Dermalogica Invisible Physical Defense Zonnebrandcrème SPF30

Bescherming tegen de zon is belangrijk voor een gezonde huid, maar het kan soms een uitdaging zijn om de juiste zonnebrandcrème te vinden die geschikt is voor jouw huid. Dermalogica introduceert Invisible Physical Defense SPF30, een innovatieve fysische zonnebrandcrème die de huid beschermt tegen UVA/UVB stralen en blauw licht zonder daarbij een witte waas op de huid achter te laten.


Het is algemeen bekend dat veel producten met fysische SPF een wit residu achterlaten op de huid, wat voor sommige mensen onaantrekkelijk kan zijn. Dermalogica heeft echter een doorbraak bereikt door een fysische SPF te maken die gemakkelijk mengt met alle huidtinten en een transparante finish heeft. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen van alle huidtinten.


De lichtgewicht textuur maakt de formule ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid of mensen die onlangs een exfoliërende behandeling hebben ondergaan. Bovendien bevat de formule kalmerende ingrediënten zoals haver en kamille-extract, die de huid helpen te kalmeren en te hydrateren.

Sunscrean
Bol.com​​