NEw collection swimwear

Duik in stijl: Ontdek de Nieuwste badmode van dit Seizoen!

Goed nieuws! Het is bijna zo ver! Pavo's eerste badkledingcollectie komt binnenkort uit. Hier vind je alvast een sneak peak in de nieuwe collectie.

Op zoek naar de leukste badmode? Zeg niet meer, we hebben je. De zomer komt nu dan echt dichterbij, al is dat nog niet helemaal te zien in Nederland. Het zonneschijn gaat hopelijk meer schijnen en we kunnen weer lekker buiten chillen. Aan het strand, op een terras, in de tuin! Nog geen nieuwe badmode collectie gevonden voor dit jaar?


Goed nieuws! Het is bijna zo ver! Pavo's eerste badkledingcollectie komt binnenkort uit.

Hier vind je alvast een sneak peak in de nieuwe collectie.


Strand in Kaapstad

De SWIM-collectie

Met zorg heb ik een badmode collectie voor jullie samengesteld. Dan wel in Pavo Couture stijl duidelijk. De beste stoffen voor de beste bikini's en badpakken!

De stof

De Badmode collectie bestaande uit 2 soorten bikini's en 1 soort badpak. Natuurlijk allemaal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zoals je van Pavo Couture gebruikelijk bent is de badmode duurzaam geproduceerd met de beste stoffen uit Italië. Gemaakt met premium stof uit Italië genaamd Vita bestaande uit 78% gerecycled polyamide en 22% elastaan.


Premie

Je zal vast denken, premium stoffen? Wat betekent je daarmee. Laat mij het je conventionele!


Hoe irriterend het is om een ​​bikini te hebben die na 2 wasbeurten al begint te trekken aan alle kanten. Heb jij ook meerdere bikini's / badpakken in je kast liggen met een zonnebrandcréme vlek erin die er niet meer uitgaat? En hoe irriterend het is als je na het zwemmen gelijk door wilt naar je favoriete restaurant, je een jurkje aantrekt, en je de hele lijn van je zwembroekje door je prachtige zomerjurkje ziet zitten.


De Vita stof, waarmee de badmode is gemaakt heeft een aantal plezierige features die ik zelf miste in andere badmode.


Zo zijn de kenmerken als volgt:

  • Gerecyclede materialen: De badkledinglijn is duurzaam geproduceerd. Pavo's visie is namelijk er zorgen dat de lingeriemarkt wordt geïntegreerd voor meer duurzaam wordt.
  • Ultra chloorbestendig: De badkleding is ultra chloorbestendig. Dit betekent dat de badkleding niet verpest wordt door het chloor uit bijvoorbeeld zwembaden.
  • Weerstand tegen zonnebrandcrème en olie: De bikini's en badpakken zijn resistent tegen zonnebrandcrème en olie. Dit betekent dat je geen blijvende olievlekken op je badkleding krijgt als je per ongeluk knoeit op jouw favoriete badkleding.
  • Spierbeheersing: Voor de sportieve meiden onder de Pavo Vrouwen is dit echt een overwinning! De stof is zo gemaakt, dat het prachtig aansluit op jouw spieren. Ook beweegt de stof prachtig mee met elke stap die jij zet.
  • Vormbehoud: Hoe vervelend is het als je bikinibroekje na 3 keer dragen helemaal gaat lubberen. Deze premium Vita stof uit Italië is zo gemaakt dat deze vorm goed verbetert.
  • UV-bescherming: UV-zwemkleding beschermt je huid tegen de stoffen stralen van zon. Want ja, we begrijpen dat je duidelijk heerlijk in de zon zult liggen, maar vergeet de UV wering niet!
  • Uitstekende dekking: De badkledingcollectie heeft prachtige dekking. De bikini's en badpakken bestaan ​​namelijk uit 2 lagen materiaal. JE wilt natuurlijk niet het water uitkomen met een doorschijnende bikini.
  • Ultra plat: Na het strand gelijk door naar het diner in je mooiste jurkje? Geen probleem! Deze stof is zo gemaakt dat de randen niet zo zichtbaar zijn in jouw mooiste outfit.
  • Zacht: Hij is natuurlijk ook heel belangrijk dat kleding fijn voelbaar aan jouw prachtige lichaam. Onze badmode is dan ook gemaakt van de zachte mogelijke stof, comfortabel en stijlvol in één!
  • Pilling bestendig: Kleine pluizenbolletjes op je badkleding zijn niet echt heel sexy toch. Deze stof is zo gemaakt dat deze niet gaat trekken. Was je badkleding met de hand om deze zo goed mogelijk te behouden!
  • Perfecte pasvorm: En als laatst natuurlijk de beste pasvorm. Deze badmode zit perfect om jouw lichaam. Door de uitstekende dekking van het materiaal sluit het prachtig aan, zonder dat het elk putje en vetje laat zien. (Die mogen er goedkoop gewoon zijn he!)

Badkleding in een deken
Pavo Couture
Badkleding op een rots
Pavo Couture

Hier alvast een kleine sneak peak in de badmode collectie! De Iris Bikini in de kleur " blauw ". Een prachtige blauwe kleur voor jouw zon gebruinde huidje! Iris is een driehoekige bikini. Deze bikini kan op meerdere manieren worden genoopt, dus ook nog eens heel erg multifunctioneel. Ook het broekje heeft knoopjes aan de zijkant. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor een hoge taille of lage taille look. Het broekje zelf is ook verstelbaar. Zo kies je zelf of je gaat voor een wat meer gekleed of meer een stringmodel.


Houd vooral onze instagrampagina in de poorten en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo ben jij als eerst op de hoogte van onze loungedatum.


XX - Pavo Couture