NEw collection swimwear

Dive into Style: Ontdek de Nieuwste swimwear van dit Seizoen!

Goed nieuws! Het is bijna zo ver! Pavo's eerste swimwear collectie komt binnenkort uit. Hier vind je alvast een sneak peak in de nieuwe collectie.

Op zoek naar de leukste swimwear? Say no more, we got you. De zomer komt nu dan echt dichterbij, al is dat nog niet helemaal te zien in Nederland. Het zonnetje gaat hopelijk meer schijnen en we kunnen weer lekker buiten chillen. Aan het strand, op een terras, in de tuin! Nog geen nieuwe swimwear collectie gevonden voor dit jaar? 


Goed nieuws! Het is bijna zo ver! Pavo's eerste swimwear collectie komt binnenkort uit.

Hier vind je alvast een sneak peak in de nieuwe collectie.


Beach in capetown

De SWIM collectie

Met zorg heb ik een swimwear collectie voor jullie samengesteld. Dan wel in Pavo Couture stijl uiteraard. De beste stoffen voor de beste bikini's en badpakken!

De stof

De Swimwear collectie bestaande uit 2 soorten bikini's en 1 soort badpak. Natuurlijk allemaal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zoals je van Pavo Couture gewend bent is de swimwear duurzaam geproduceerd met de beste stoffen uit Italië. Gemaakt met premium stof uit Italië genaamd Vita bestaande uit 78% gerecyclede polyamide en 22% elastaan. 


Premium

Je zal vast denken, premium stoffen? Wat bedoelt je daarmee. Laat mij het je uitleggen!


Hoe irritant is het om een bikini te hebben die na 2 wasbeurten al begint te pullen aan alle kanten. Heb jij ook meerdere bikini's / badpakken in je kast liggen met een zonnebrandcréme vlek erin die er niet meer uitgaat? En hoe irritant is het als je na het zwemmen gelijk door wilt naar je favoriete restaurant, je een jurkje aan trekt, en je de gehele lijn van je zwembroekje door je prachtige zomer jurkje ziet zitten.


De Vita stof, waarmee de swimwear is gemaakt heeft een aantal prettige features die ik zelf miste in andere swimwear.


Zo zijn de features als volgt:

  • Gerecyclede materialen: De swimwear lijn is duurzaam geproduceerd. Pavo's visie is namelijk er zorgen dat de lingerie markt stapje voor stapje meer duurzaam wordt.
  • Ultra chloor bestendig: De swimwear is ultra chloor bestendig. Dit betekent dat de swimwear niet wordt verpest door het chloor uit bijvoorbeeld zwembaden.
  • Weerstand tegen zonnebrandcrème en olie: De bikini's en badpakken zijn resistent tegen zonnebrandcrème en olie. Dit betekent dat je geen blijvende olie vlekken op je swimwear krijgt als je per ongeluk knoeit op jouw favoriete swimwear.
  • Spierbeheersing: Voor de sporty girls onder de Pavo Vrouwen is dit echt een win! De stof is zo gemaakt, dat het prachtig aansluit om jouw spieren. Ook beweegt de stof prachtig mee met elke stap die jij zet.
  • Vormbehoud: Hoe vervelend is het als je bikini broekje na 3 keer dragen helemaal gaat lubberen. Deze premium Vita stof uit Italië is zo gemaakt dat deze zijn vorm goed behoudt.
  • UV-bescherming: UV-zwemkleding beschermt je huid tegen de schadelijke stralen van zon. Want ja, we begrijpen dat je uiteraard heerlijk in de zon wilt liggen, maar vergeet de UV wering niet!
  • Uitstekende dekking: De swimwear collectie heeft prachtige dekking. De bikini's en badpakken bestaan namelijk uit 2 lagen materiaal. JE wilt natuurlijk niet het water uitkomen met een doorschijnende bikini.
  • Ultra plat: Na het strand gelijk door naar het diner in je mooiste jurkje? Geen probleem! Deze stof is zo gemaakt dat de randen niet zo zichtbaar zijn in jouw mooiste outfit.
  • Zacht: He is natuurlijk ook heel belangrijk dat kleding fijn aanvoelt aan jouw prachtige lichaam. Onze swimwear is dan ook gemaakt van de zachts mogelijke stof, comfy and classy all in one!
  • Pilling bestendig: Kleine pluizen bolletjes op je swimwear is nou niet echt heel sexy toch. Deze stof is zo gemaakt dat deze niet gaat pullen. Was je swimwear met de hand om deze zo goed mogelijk te behouden!
  • Perfecte pasvorm: En als laatst natuurlijk de beste pasvorm. Deze swimwear zit perfect om jouw lichaam. Door de uitstekende dekking van het materiaal sluit het prachtig aan, zonder dat het elk putje en vetje laat zien. (Die mogen er overigens gewoon zijn he!)

Swimwear in a blanket
Pavo Couture​​
Swimwear on a rock
Pavo Couture​​

Hier alvast een kleine sneak peak in de swimwear collectie! De Iris Bikini in de kleur "blue". Een prachtige blauwe kleur voor jouw zon gebruinde huidje! Iris is een triangel bikini. Deze bikini kan op meerdere manieren genoopt worden, dus ook nog eens heel erg multi-functioneel. Ook het broekje heeft knoopjes aan de zijkant. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor een high waist of low waist look. Het broekje zelf is ook verstelbaar. Zo kies je zelf of je gaat voor een wat meer bedekte bil of meer een string model.


Houd vooral onze instagram pagina in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zo ben jij als eerst op de hoogte van onze lounge datum.


XX - Pavo Couture