Moederdag

Moederdagcadeaus: de mooiste cadeaus die je moeder écht zal waarderen

Zet je moeder extra in het zonnetje met deze moederdagcadeaus.

Zondag 14 mei is het weer zo ver: Moederdag! De speciale dag om de belangrijkste vrouwen eens even heerlijk in het zonnetje te zetten. Al is het met een lekker ontbijtje op bed, een lunch in het park, een mooi gedicht of een leuk persoonlijk cadeau. Mocht je het nou enorm lastig vinden om een origineel moederdag cadeau te bedenken, dan hebben we hier een mooi lijstje voor je!

Le Olive Badjas

Als je op zoek bent naar ultiem comfort voor jouw lieve moedertje, dan is deze prachtige kimono van Le Olive absoluut een cadeau om te overwegen. Met zijn zachte en lichte stof zal deze kimono haar comfort bieden tijdens ontspannen momenten thuis.


De kimono is beschikbaar in zowel zwart als crème, zodat je voor ieder wat wils hebt. Maar wat deze kimono echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem compleet te personaliseren. Met de optie om een borduring toe te voegen voor een kleine meerprijs, kan je moeder haar kimono helemaal eigen maken en personaliseren naar haar eigen smaak.


Deze kimono van Le Olive is niet alleen een cadeau dat comfort biedt, maar ook een cadeau dat laat zien dat je om jouw moeder geeft en de tijd en moeite hebt genomen om iets speciaals voor haar uit te zoeken. Voor een prijs van 79,99 euro kan je dit stukje luxe en comfort aan jouw moeder geven. Voeg daar voor een kleine meerprijs een persoonlijke touch aan toe met een borduring, en je hebt het perfecte cadeau voor jouw lieve moeder op moederdag!

Le olive badjas
Le Olive​​

Kobo Elipsa 2E e-reader

Gun je moeder de rust om altijd haar favoriete boeken bij de hand te hebben, waar ze ook gaat. Met de nieuwe Kobo Elipsa 2E e-reader zal ze gegarandeerd blij zijn. Deze e-reader is speciaal ontworpen om lezers actief aan de slag te laten gaan met hun eBooks en hun ideeën.


Naast het lezen van e-books biedt de Kobo Elipsa 2E e-reader ook een vernieuwende digitale schrijfervaring. Het apparaat is uitgerust met een stylus waarmee je moeder aantekeningen kan maken, notities kan toevoegen en zelfs haar eigen creatieve ideeën kan uitwerken. De e-reader heeft een groot en helder 10.3-inch scherm dat ervoor zorgt dat de lees- en schrijfervaring zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.


Met de Kobo Elipsa 2E e-reader kan je moeder dus niet alleen genieten van haar favoriete boeken, maar ook haar eigen creativiteit uitdagen. Of ze nu graag schrijft, leest of beide doet, deze e-reader biedt haar de tools om haar passie te uiten en haar gedachten vast te leggen.


Geef je moeder dit geweldige cadeau voor moederdag en laat haar zien dat je haar passie voor boeken en creativiteit ondersteunt. Met de Kobo Elipsa 2E e-reader kan ze haar favoriete boeken bij de hand houden en haar creativiteit de vrije loop laten.

Tablet
CoolBlue​​

Kusmi Tea Pakket

Wellness is niet alleen gelinkt aan beauty, maar ook aan voeding. Een gezonde levensstijl begint bij goede voeding, en daar hoort ook een goede kop thee bij. Daarom is dit theepakket van het beroemde Parijse Kusmi Tea het perfecte cadeau voor jouw moeder. Dit pakket belooft namelijk niet alleen vijf verschillende theeën, maar ook een welkom ontspanmoment voor jouw moeder.


Het theepakket bevat een selectie van theeën die speciaal zijn samengesteld om te ontspannen en te revitaliseren. De groene detox-thee is perfect voor een gezonde start van de dag, terwijl de verfrissende Be Cool thee zorgt voor een moment van verfrissing. De krachtige Sweet Love zwarte thee is een uitstekende keuze voor degenen die houden van een rijke en volle smaak, terwijl de exotische Detox-thee ideaal is om te genieten van een moment van ontspanning. Tot slot is er de kruidige Boost-thee die perfect is om jouw moeder een opkikker te geven.


Met dit theepakket kan jouw moeder genieten van een welverdiend moment van ontspanning op Moederdag. Of ze nu houdt van een moment voor zichzelf in de ochtend, of een rustmoment in de middag, deze theeën zullen haar zeker weten te verwennen. Het theepakket van Kusmi Tea is het perfecte cadeau voor de thee-liefhebbende moeder die op zoek is naar een beetje extra verwennerij.

Tea
Bijenkorf​​

Bloomon abbonement

Wat is er nu mooier dan een prachtige bos bloemen? Een abonnement op bloemen natuurlijk! En dat is precies wat bloomon te bieden heeft. Met een bloemenabonnement van bloomon krijgt jouw moeder iedere maand een verse en unieke bos bloemen, samengesteld door professionele bloemisten.


Met bloomon heb je de keuze uit verschillende abonnementen en pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat het beste bij jouw moeder past. Of ze nu houdt van kleurrijke boeketten of subtiele bloemstukken, bloomon heeft voor ieder wat wils. Bovendien krijgt jouw moeder met dit abonnement ook toegang tot exclusieve evenementen en kortingen op andere producten.


Met een bloemenabonnement van bloomon geef je jouw moeder niet alleen iedere maand een prachtig cadeau, maar ook een stukje geluk en vreugde in haar dagelijks leven. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het uitzoeken van een cadeau voor de volgende speciale gelegenheid, omdat bloomon het voor jou regelt. Het bloemenabonnement van bloomon is het perfecte cadeau voor de moeder die houdt van mooie bloemen en graag verrast wordt met iets nieuws en bijzonders.

WOmen with flowers
Bloomon​​

Waarom ik van je hou mama!

Met het invullen van dit boekje geef je je moeder niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een waardevolle herinnering die ze voor altijd kan koesteren. Het invullen van dit boekje is niet alleen een bijzondere ervaring voor jou als schrijver, maar ook voor je moeder wanneer ze het cadeau ontvangt en doorleest.


'Waarom ik van je hou mama' biedt de mogelijkheid om op een creatieve manier je gevoelens te uiten en je liefde voor je moeder in woorden te vatten. De vragen en opdrachten in het boekje zijn divers en stimuleren om dieper na te denken over je relatie met je moeder. Zo zul je jezelf verrassen met de antwoorden die je geeft en zul je waarschijnlijk nieuwe inzichten krijgen over jezelf en je relatie met je moeder.


Met dit boekje geef je jouw moeder het mooiste en meest persoonlijke cadeau op moederdag dat ze ooit heeft gekregen. Een cadeau dat ze voor altijd zal koesteren en dat haar eraan zal herinneren hoeveel je van haar houdt en hoe bijzonder ze voor je is.

Boek
Bol.Com​​

Flavour

Als je op zoek bent naar een bijzonder Moederdagcadeau voor een moeder die van lekker eten houdt, dan is het kookboek van Ottolenghi absoluut een aanrader. In dit kookboek staan meer dan 120 veganistische en vegetarische recepten boordevol smaak. Ottolenghi legt de focus op groenten en kruiden, en weet deze ingrediënten om te toveren tot heerlijke gerechten. 


Denk bijvoorbeeld aan bloemkoolsteaks met granaatappel, saffraanrijst met rozijnen en pistachenoten, en geroosterde paprika's met zoete harissa. Door de prachtige foto's krijg je al snel zin om aan de slag te gaan in de keuken en je moeder te verrassen met een heerlijk gerecht.


Dit kookboek is dan ook een perfect cadeau voor iedere moeder die van lekker eten houdt en graag nieuwe smaken ontdekt.


Kookboek
Bol.com​​