Girl with wine glas

Hoger Libido? eet deze producten!

In dit artikel lees je hoe jouw libido te verhogen met voedingswaren.

Libido verhogend voedsel. Het blijft altijd de vraag of dit nou feit of fabel is. Chocolade, aardbeien slagroom, je hebt het allemaal vast wel een keer gehoord. Maar is er echt een verband tussen voeding en seks?


Hoewel libido en voeding nog al controversieel is onder deskundigen, bevat veel voedsel toch echt stoffen die hormonen ten positieve beïnvloeden. Hier onder lees je er een paar die je kunt nuttigen op jouw volgende dinner date. Trek de mooie Alex bodyaan, kook het lekkerste gerecht, en de rest volgt vanzelf.

Oesters

Nee, nee, het is zeker geen fabel dat oesters je libido bevorderen. Oesters, sint-jakobsschelpen en kokkels bevatten verbindingen die de aanmaak van hormonen stimuleren en dus het testosteron verhogen. 


Oesters en ook andere zeevruchten zijn heel erg rijk aan Zink en Vitamine D, deze twee supplementen zorgen voor een verbetering van het testosteron. 


Geen zorgen, houd je niet van zeevruchten kun je ook een zinksupplement in nemen om het niveau in je lichaam te verhogen.

Rode wijn

Dat je je wat losser voelt na een alcoholisch drankje weten we natuurlijk allemaal. Toch wordt alcohol wel vaak gelinkt aan slechte seks. Dronken moet je natuurlijk niet zijn tijdens de seks.


Uit onderzoek blijkt dat twee glaasjes rode wijn (geen hele fles), zorgt voor een boost in jouw seksleven.

Voor mannen verhoogd rode wijn het libido, omdat ze een hoger testosteronlevel krijgen. 

Voor vrouwen heeft het ook zeker effect op het libido. Het drinken van rode wijn stimuleert namelijk de bloedtoevoer naar je erogene zones. Dit verhoogt automatisch jouw libido


Het is dus echt een feit dat je opgewonden wordt van rode wijn.

Women with champagne glass
PavoCouture​​
Women with champagne glass
Pavo​​Couture

Avocado

Jaja, onze geliefde avocado. Avocado toast, guacamole, avocado frietjes, everything avocado.

Avocado bevorderd ook jouw sexdrive. Naast dat avocado's natuurlijk erg lekker zijn, is het ook echt een vitamine- E bron. Er wordt gezegd dat dit dan ook erg goed is voor je vruchtbaarheid. Dus automatisch ook jouw libido verhoogd.


Doe ons maar een lekkere avocado toast met een eitje for breakfast!


Wist je dat ei ook in dit rijtje behoort? Eieren helpen namelijk om de hormoonhuishouding in balans te houden. Dit zorgt weer voor een vermindering in stress, wat dan weer gunstig is voor jouw zin in seks

Sushi

Halleluja, onze favoriete vis snack behoort ook in dit rijtje. Nou ja niet perse de volledige sushi maar laten we inzoomen op zeewier.


De zeewier die vaak om sushi heen zit, is rijk aan Jodium, Ijzer en Calcium. Deze vitaminen en mineralen hebben een lustopwekkende werking in het lichaam. Dit zorgt dus voor een verhoogd libido.


Go on a sushi date! (

Peper

Rode peper, zwarte peper, chille peper, enzovoort. Alles wat zorgt voor pit in je eten helpt!

Het zorgt er namelijk voor een vermindering van de bloeddruk en inflammatie in je lichaam. 


Pepers zijn heet, dit zorgt voor verschillende reacties in je lichaam. (Eet niet te veel peper, want een lang bezoek aan het toilet, daar zit je uiteraard ook niet op te wachten!)


Door het eten van hete pepers verhoogd je hartslag waardoor je makkelijker opgewonden kan raken. Ook komt er endorfine vrij, dit zorgt voor een fijn gevoel in je lichaam waardoor je aanzienlijk sneller in de stemming kan raken.

Granaatappel

Het vergt enige agressie om de pitten uit deze vrucht te halen, maar dan heb je ook wat! Pas je op met vlekken in je shirt, we spreken uit ervaring als we zeggen dat die er niet meer uit te krijgen is.


Granaatappel zorgt voor meer testosteron en meer lust. Dat wil je dus. Haal de pitten er een dag eerder uit of haal een kant en klaar bakje bij de supermarkt. Zo hoeft jou sexy sex partner niet te schrikken van jouw agressie haha!


Granaatappel matcht ook nog eens heel goed met chocola. Zo als we allemaal weten staat chocolade niet voor niks voor liefde. Mix and match.

En dan?

Is je libido nou opgewekt en is het klaar voor de volgende stap? Trek je mooiste bralette, string, of body aan en geniet van je avond.

Wist je dat je de mooiste setjes van Pavo nu ook kunt scoren in onze winkel in Amsterdam?


Prinsengracht 110H, Kom je langs?

We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 17 en op zaterdagen van 10 tot 18.


See you there!