workout

De 5 leukste sportlesjes in Amsterdam, want alleen sporten, dat is toch niet gezellig!

Hoger Libido? eet deze producten! Reading De 5 leukste sportlesjes in Amsterdam, want alleen sporten, dat is toch niet gezellig! 4 minutes Next Hoe en wat: De bralette uitgelicht

Beweging, het is toch wel heel erg gezond en verstandig om te doen. Nou vind natuurlijk niet iedereen het leuk om zelf te gaan sporten in de sportschool, of weet je misschien niet wat te doen. Deze week delen we onze 5 favoriete sportlesjes in Amsterdam om jou toch in beweging te krijgen!

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag, vijf van onze favo’s. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. BTY CLB

De naam zegt het al "booty club" of te wel billen kweken! Wie wilt nou niet een goed billetje voor in de mooiste strings van Pavo! Goed nieuws de Booty club is namelijk gevestigd in zowel Amsterdam als Rotterdam. So ladys, run dont walk. In amsterdam zijn er verschillende lessen te volgen, uiteraard allemaal booty gefocused. Zo kun je kiezen voor een "booty class" en een "abs and booty class". Grow that booty girl!

Geen zin om op locatie komen, geen probleem! De booty club heeft namelijk ook een at home programma. Via het platform ontvang je : 

- 3 trainingsvideo's per week (booty, abs & booty, full body)
- Nieuwe video's live op maandag-, woensdag- en zaterdagochtend
- Onbeperkte toegang tot alle video's

Geen ontkomen meer aan nu!

2. trib3

Sporten en nieuwe connecties maken, hier moet je zijn! Trib3 is een vrij nieuwe sportschool in Amsterdam en is echt alles wat je wilt. Trib3 is geen normale sportschool, maar wat is het dan wel? 

Trib3 is ontstaan in Engeland! 

Trib3's workout-ervaring van het volgende niveau is ontworpen om elk deel van je lichaam te trainen en spieren uit te dagen waarvan je niet wist dat je ze had. Wetenschappelijk bewezen met snelle resultaten.

De workout bestaat uit 3 elementen. Loopband, weerstand en Intensiteit. Deze 3 elementen loop je door in 1 groepstraining. De intensiteit bepaal je zelf, maar het is natuurlijk erg prettig dat je de workout samen doet, voor het beste uithoudingsvermogen! Nadien kun je lekker een drankje halen in de bar.. uhm een sportdrankje bedoelen we dan haha. Klets lekker wat bij met je groepsgenoten en creeër zo nieuwe banden

3. Equal Yoga

Rekken, strekken uhm met yoga dit keer! Misschien niet helemaal gepast om hier een sexy bralette voor te dragen, maar eerder een sport bh.

Ook hier kun je weer kiezen voor online of fysieke lesjes, handig toch! De studio wordt verwarmd, waardoor je echt veel gaat zweten. Houd hier dus rekening mee! neem voldoende water mee en draag luchtige kleding, zo is het nog uit te houden!

Mocht je nou niet bekend zijn met yoga, geen zorgen! Je hebt hier yoga op verschillende niveaus dus voor ieder wat wils!

4. Underground Amsterdam

Even lekker alle frustratie eruit slaan, dat kan bij Underground Amsterdam. 

Kickboksen en boksen kan hier beide. Je hebt hier keuze tussen 11 verschillende trainingen die allen 45 tot 60 minuten duren. Voor zowel gevorderden als beginners. Ook er is gewoon een open gym, verwacht hier overigens niet veel cardio! Er staan namelijk voornamelijk losse gewichten en kracht materiaal.

We raden dee sportschool dan ook voornamelijk aan voor de goed begeleide boks en kickboks lessen! 

Ram er lekker op los!

5. Sportief paaldansen Amsterdam

Paaldansen, een sport? Ja zeker is dit een sport. Iedereen is welkom bij Sportief Paaldansen; of je nu man of vrouw bent, jong of oud en of je nou altijd al hartstikke sportief bent geweest of nog nooit een sport beoefend hebt, iedereen kan leren paaldansen! Ook jij bent van harte welkom! 

Het leuke is dat er meer dan paaldansen kan. Zo kun je bijvoorbeeld ook een twerk les boeken! Kinda fun right?

Paaldansen hoeft niet altijd sexy te zijn. Het vergt veel kracht in je gehele lichaam en is echt een workout voor je gehele lichaam. Geloof me, gegarandeerd spierpijn de volgende dag!