Girl with red painted heart, wearing lingerie

4 Tips om als Single ook een kleurrijke Valentijnsdag te beleven

Valentijn cadeautips bij Man Man Lezing 4 Tips om als Single ook een kleurrijke Valentijnsdag te beleven 3 minuten Volgende Nationale Wijndag! De 5 leukste wijnbars in Amsterdam

14 februari, de dag die ook bekend staat als Valentijnsdag. Op deze dag valt het jaar elk op 14 februari, toon je die liefde die je voor elkaar hebt. Geliefden elkaar verrassen met een ontbijtje op bed, boeketten met rode rozen vliegen over de toonbank en je Instagram feed wordt overladen met liefdesverklaringen. We snappen dat deze dag ook de beste confrontatie kan zijn voor de single-babes die er zijn. Heb jij jouw liefdespartner (nog) niet gevonden, wees dan niet beloond. Hier lees je 4 tips om deze Valentijnsdag speciaal te maken voor jezelf!


Tip 1. Vier Valentijnsdag met vriendinnen

Valentijnsdag gaat natuurlijk om liefde. Ook al heb jij nog niet jouw liefdes partner gevonden, zijn er natuurlijk wel andere mensen in je leven die je lief hebt. Organiseer samen een leuk valentijnsdagdiner, organiseer een spelletjesavond, of zet lekker de borrelplank klaar met champagne, wijn of een heerlijke gin tonic en vier de liefde

Tip 2. Verras jezelf

Het krijgen van een cadeautje geeft natuurlijk een gezamenlijk fijn gevoel. Veel geliefden geven elkaar natuurlijk een volle mooie bos met rode rozen. Je kunt jezelf natuurlijk ook verrassen met een mooi boeket. Bestel deze van te voren online, met een leuke tekst erbij. Zo kun jij op 14 februari de deur openen en 'verrast' worden met een prachtig valentijnsdagboeket.

Tip 3. Boost zelf jouw gelukshormonen

Serotonine, dopamine en endorfine, dit zijn allemaal voorbeelden van gelukshormonen. Het fijne van deze gelukshormonen is dat deze zelf de aanmaak kunt beïnvloeden. Het gelukshormoon Endorfine werkt door te sporten, eten, lachen, en te mediteren. Dopamine komt vrij, wanneer je bijvoorbeeld een taak achter of een doel haalt. Dit is een kort shot met geluk, dat je lichaam aanwezig is. Tipje vanuit ons, verdeel je doelen in kleinere praktische, zo ervaar je na elke prestatie weer een shotje geluk.

Tip 4. Verwen jezelf

Valentijnsdag kun je natuurlijk vieren met mensen die je lief hebt, maar waarom maak je geen gebruik van deze dag om lief te zijn voor jezelf. In plaats van te krijgen wat je niet hebt, kun je deze dag ook gebruiken om bevredigd te zijn met wat je wel hebt.

Bestel een lekker ontbijtje voor jezelf, geniet van een leuke film in bad, trek je mooiste lingerie setje aan, voel je sexy.

Single zijn tijdens Valentijnsdag is zo erg nog niet.


Geniet van je Valentijnsdag en hou elke dag een beetje meer van jezelf


Liefs, Team Pavo AmsterdamVrouwen die met lingerie op bed liggen
Pavo Couture Amsterdam