Waslijn met lingerie

5 leuke winkels waar jij onmogelijk je nieuwe lente garderobe shopt!

Nieuwe kleding? Wie wil dat nou niet! Deze week neem je mee naar onze 5 favoriete kledingwinkels!
4 redenen om over de stappen van BH naar Bralette Lezing 5 leuke winkels waar jij onmogelijk je nieuwe lente garderobe shopt! 6 minuten Volgende Laten we het hebben over: De Safe Space Club

Zes uur 's avonds - en het is nog licht buiten - geweldig. Elke dag krijgen we weer een paar minuten extra daglicht bij. Eindelijk kunnen we weer na een lange kantoordag, genieten van wat zonnestraaltjes buiten. Lopend door de straten van Amsterdam zien we de eerste bloemen en bomen weer ontpoppen, tot een kleurrijke bedoeling. De komt dus langzaamaan uit zijn winterslaap. We kunnen nauwelijks wachten tot de lente ontwaakt: zonnigere dagen, vrolijkere mensen en... kleurrijke mode!

Wat hoort er nou bij een nieuw seizoen? Juist ja, nieuwe kleding.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Amaya Amsterdam

De lente is aangebroken, en daarmee ook een nieuwe kledingcollectie voor ons geliefde Amaya Amsterdam. Zoals wij van Pavo couture staan ​​voor zelfvertrouwen, staat Amaya Amsterdam dat ook. Het gevoel van groot plezier en geluk dat voortkomt uit de waardering van jouw outfit. Bij Amaya Amsterdam vind je de leukste matchende sets. Je kunt het kopen als set, maar ook mixen en matchen met jouw eigen kleding. Heel erg veelzijdig dus! Zo weet je dat je altijd het matchende setje uit de kast kan trekken voor een mooie outfit.


De prachtige stukken van Amaya worden gemaakt van prachtige stoffen in Italië. Samen met Italiaanse leveranciers worden de allerbeste stukken gemaakt voor jou.

De stukken zijn van goede kwaliteit, waardoor je dit jaar nog mooi kunt dragen.


Outfit idee: Stijl de Isa blouse met de Lara broek en onze Loua body en je bent klaar om te gaan!

Kleding

2. Alex het etiket

Ben jij een meid met een rock en roll DNA, dan is Alix wat voor jou! Alix is ​​een no-nonsense label met zowel luxe basics als speciale items. Zoals Alix zelf zegt; "Je zou mijn merk kunnen omschrijven als een selectie kwaliteitskleding met precies de juiste hoeveelheid je ne sais quoi". Bij Alix vind je leukste feestoutfit, als de mooiste basics om jouw outfit compleet te maken.


Alix heeft meer winkels door Nederland heen. Mocht er geen winkel bij jouw in de buurt zitten, wordt Alix het label ook verkocht bij veel andere kledingwinkels! Altijd iets bij jou in de buurt dus!


Outfit-idee:

Comfortabel en schattig! Daar houden we een busje.

Alix heeft in de nieuwe collectie een prachtige denim jumpsuit toegevoegd, perfect voor de lente.

Draag de denim jumpsuit met onze Bralette Anna , en het rood en je bent klaar om te gaan

Kleding

3. Simeon-wijnoogst

Vintage, de nieuwe rage. Wij houden van vintage! Waarom? fast fashion, daar houden we niet van. Als we met z'n allen de fast fashion industrie tegenkwamen, gingen we de natuur een handje helpen. Met vintage kleding ben je ook uniek, wie wil dat nou niet!

In 2020 starte Simeon, de eigenaar van Simeon vintage, zijn idee. Al snel groeide het idee uit tot een ware community van mensen, mensen die zichzelf kunnen zijn, zich comfortabel kunnen voelen en uniek kunnen zijn in wat ze dragen. Bij Simeon vintage is dit alles mogelijk door het grote assortiment aan unieke vintage items.

"Met Simeon Vintage wil ik mensen laten zien dat vintage kleding de toekomst is. Zowel het denken aan het milieu, als het ontwikkelen van jezelf om er goed uit te zien en je lekker in je vel te voelen, vind ik belangrijk.”

Simeon - Eigenaar en oprichter Simeon Vintage

Bij Simeon Vintage kun je verschillende items shoppen. Zo kun je de vernieuwde collectie shoppen, bestaande uit vintage artikelen die in een nieuw jasje zijn aangestoken. Normale vintage artikelen en verschillende mystery boxen. Voor ieder wat wils dus!


Outfit idee: Stijl de leuke donkerblauwe Ralph Lauren Zipper met de Harington Jacket en de Carhart Tas van de vernieuwde collectie. Voor de comfortabele look kun je onze prachtige Pip White bralette en string dragen!

Be Quick met de items van Simeon Vintage, ze zijn immers vintage. Dit betekent dat er niet 10 producten van beschikbaar zijn.

Kleding

4. Harper en Eva

Harper & Yve is een modelabel van Nederlandse bodem. Dit merk is speciaal ontworpen voor zij die een eigen en unieke stijl. De collectie van Harper & Yve is uniek, hak trendy, comfortabel en vooral erg stijlvol. Iedereen seizoen brengt ze een nieuw gevarieerd assortiment uit. Ontmoet zowel onmisbare basics als trendy musthaves en eyecatchers. Dit alles kun je perfect met elkaar combineren. Harper & Eve is ongeveer met wat stoere en rebelse elementen.

''Omarm de vooruitstrevende vrouwelijke houding van Harper & Yve.'' Deze verschijning is een vrijgevochten, krachtige ziel die zich niet gemakkelijk laat insluiten"

Alle items zijn echte statement makers, hoog in kwaliteit maar toch betaalbaar! Mix & match de uitgesproken prints die nooit te overweldigend worden, en overtuigen binnen een handomdraai een mooie look!


Outfit idee: Style de Yasmine jurk met de prachtige paarse Harper tas en De Noor gilet . Match met onze Lila Rose set!

Kleding

5. Verborgen heuvels

Hidden Hills mode uit Amerika!

Hidden Hills is een kledingmerk uit Amsterdam, opgericht door de twee vrienden Julia & Victor. Julia en Victor hebben allebei een passie voor mode. Met hun internationale visie brengen ze de Amerikaanse mode naar de Nederlandse modescène. De naam Hidden Hills, komt dan ook van een exclusieve gated community uit Los Angeles, een stad die de twee elke dag inspireert.


De kleding van Hidden Hills is gemaakt van goede materialen en heeft prachtige texturen. Je vindt hier dan ook geen doorsnee kledingstukken, maar unieke stukken met een mysterieuze uitstraling.

Het doel van Hidden Hills is om vrouwen te helpen hun eigen stijl te ontdekken en te omarmen. Zo straal je echte innerlijke kracht uit.


Outfit-idee: Style de leukeCargobroek met een witte basic tee . Combineer dit met onze blauwe Evy en je bent klaar om te gaan!


Kleding