Girl with red painted heart, wearing lingerie

4 Tips om als Single ook een onvergetelijke Valentijnsdag te beleven

Valentijn cadeautips bij Man Man Reading 4 Tips om als Single ook een onvergetelijke Valentijnsdag te beleven 3 minutes Next National Wine Day! De 5 leukste wijnbars in Amsterdam

14 februari, de dag die ook wel bekend staat als Valentijnsdag. Op deze dag, die elk jaar op 14 februari valt, toon je die liefde die je voor elkaar hebt. Geliefden verrassen elkaar met een ontbijtje op bed, boeketten met rode rozen vliegen over de toonbank en je Instagram feed wordt overladen met liefdes verklaringen. We snappen dat deze dag dan ook best confronterend kan zijn voor de single-babes out there. Heb jij jouw liefdes partner (nog) niet gevonden, wees dan niet getreurd. Hier lees je 4 tips om deze valentijnsdag speciaal te maken voor jezelf! 


Tip 1. Vier Valentijnsdag met vriendinnen

Valentijnsdag gaat natuurlijk om liefde. Alhoewel jij nog niet jouw liefdes partner hebt gevonden, zijn er natuurlijk wel andere mensen in je leven die je lief hebt. Organiseer samen een leuke valentijnsdag diner, organiseer een spelletjes avond, of zet lekker de borrelplank klaar met champagne, wijn of een heerlijke gin tonic en vier de liefde 

Tip 2. Verras jezelf

Het krijgen van een cadeautje geeft natuurlijk een hartstikke fijn gevoel. Veel geliefden geven elkaar natuurlijk een mooie volle bos met rode rozen. Je kunt jezelf natuurlijk ook verrassen met een mooi boeket. Bestel deze van te voren online, met een leuke tekst erbij. Zo kun jij op 14 februari de deur openen en ‘verrast’ worden met een prachtig valentijnsdag boeket.

Tip 3. Boost zelf jouw gelukshormonen

Serotonine, dopamine en endorfine, dit zijn allemaal voorbeelden van gelukshormonen. Het fijne van deze gelukshormonen is dat hiervan zelf de aanmaak kunt beïnvloeden. Het gelukshormoon Endorfine wek je op door te sporten, eten, lachen, en te mediteren. Dopamine komt vrij, wanneer je bijvoorbeeld een taak afrond of een doel behaalt. Dit is een korte shot met geluk, dat je lichaam ervaart. Tipje vanuit ons, verdeel je doelen in kleinere stapjes, zo ervaar je na elke prestatie weer een shotje geluk.

Tip 4. Verwen jezelf 

Valentijnsdag kun je natuurlijk vieren met mensen die je lief hebt, maar waarom maak je geen gebruik van deze dag om lief te zijn voor jezelf. In plaats van getreurd te zijn over wat je niet hebt, kun je deze dag ook gebruiken om bevredigd te zijn met wat je wel hebt.

Bestel een lekker ontbijtje voor jezelf, geniet van een leuke film in bad, trek je mooiste lingerie setje aan, voel je sexy. 

Single zijn tijdens Valentijnsdag is zo erg nog niet. 


Geniet van je valentijnsdag en love yourself a little more everyday


Liefs, Team Pavo AmsterdamWomen laying on the bed with lingerie
Pavo Couture Amsterdam​​