Elise van Twillert

De eerste Pavo Couture winkel opent haar deuren

Een droom die werkelijkheid wordt. Op 11 maart openen wij de deuren van de Pavo store. Kom jij langs om onze lingerie in het echt te bekijken, passen en shoppen?

11 maart is het dan eindelijk zo ver. Het is tijd voor feest. De eerste Pavo winkel opent haar deuren aan de Prinsengracht 110H te Amsterdam. Wij openen feestelijk de deuren van de winkel om 14.00. De mooiste lingerie staat voor je uitgestald, en de lekkerste drankjes van The Kugi Company staan voor je klaar. 

Hoe het begon

Pavo Couture is midden in de corona periode geboren. Het begon allemaal in huis. Na groeiend succes, werd het opereren vanuit huis wel erg druk. " Ondertussen sliep ik tussen de groeiende voorraad lingerie, zo vol was het in" vertelt Elise. Het werd dan ook tijd voor een kantoor. In een antikraak kantoor in Amsterdam kon ze haar voorraad kwijt en beginnen met het opbouwen van haar merk. Vanaf hier ging het ineens hard.

"Lingerie is mijn volgende liefde na kleding: ik denk dat het is wat eronder gedragen wordt dat een vrouw echt inspireert om zich mooi te voelen in haar kleding - die innerlijke geheime glamour"

- Elise van Twillert, eigenaar & oprichter -

Wat kan JIJ verwachten in de winkel

Na het opereren vanuit huis en kantoor in Amsterdam, is het dan eindelijk zo ver. Onze eerste fysieke winkel. Kom langs bij ons in de winkel voor een gezellig praatje, een goeie passessie, en bewonder onze lingerie. 

We maken van de Pavo store een echte warme plek. Een plek waar jij je fijn en vrij voelt. We zijn er voor je bij pas hulp, geven je graag adviezen, en staan altijd klaar met een luisterend oor.


Kom jij gezellig langs bij ons in de winkel?


Prinsengracht 110H, 1015 EA Amsterdam

Ma-Vr 10:00-17:00

Za 10:00-18:00


We zien je snel in de winkel!


XxX Team Pavo