Merken x pavo couture

Pavocouture uitgelicht op......

Pavo couture is genoemd op de volgende sites. En wat zijn we hier trots op! Lees hier op welke sites wij zijn uitgelicht!

Famme.nl

Op Famme.nl is Pavo couture uitgelicht in een Valentijnsdag artikel, want wat is nou leuker om te geven dan een mooie set lingerie.


Famme is een platform opgericht in 2014. Inmiddels is Famme uitgegroeid tot een groot platform voor jonge ouders in Nederland. Op Famme lees je alles zwangersschap tot aan de peutertijd.


"Pavo Couture

Dit unieke en hippe lingeriemerk uit Amsterdam opgericht door Elise van Twillert. Zij heeft als doel om stijlvolle, sexy en comfortabele lingerie te maken voor vrouwen.  Het positieve zelfbeeld van de vrouw staat centraal en het merk wil vrouwen stimuleren zich sexy en zelfverzekerd te voelen in haar lingerie. Er wordt veel gekeken naar het verduurzamen van de lingeriemarkt. Een groot deel van de lingerie wordt gemaakt van gerecycled kant en restmaterialen.

De lingerie heeft een sexy, maar cute uitstraling. En wie er voor Valentijnsdag echt voor wil gaan, is er een limited edition Valentines day-lingerieset. Om jezelf of je geliefde even extra te verwennen."


Klik HIER om het volledige artikel te lezen

Famme logo
Famme.nl​​

GUSH

Ook Gush noemde Pavo Couture in een artikel over Valentijnsdag. 

Onze Abby green set, string Cato en bralette Evy vallen onder de favorieten van Gush.

Amazing!


Klik HIER om het artikel te lezen

Gush Logo
Gush​​

MAN MAN

Mannen kunnen het soms lastig vinden, een cadeau te vinden voor hun vriendinnetjes. MAN MAN schreef een artikel met de 7 meest originele valentijnscadeaus. 

Daarin is Pavo couture ook uitgelicht met de Alex body.


"Pavo Couture lingerie

De meeste vrouwen vinden het super om lingerie te krijgen. Het is origineel en spannend om te geven, en ook nog leuk voor jezelf. Draagt je vrouw graag mooie items onder haar dagelijkse kleding? Dan is Valentijnsdag hét moment om een nieuwe set voor haar uit te zoeken. Lingerie komt in allerlei maten, vormen en merken en het is best lastig hier uit te kiezen. We helpen je een handje.

Pavo Couture is een Amsterdams merk dat super spicy lingerie maakt. Even een klein lingerie lesje: vrouwen houden tegenwoordig enorm van bralettes. Dit zijn niet-voorgevormde BH’s zonder beugels. Ook body’s zijn enorm in: ondergoed waarbij de top en bottom aan elkaar verbonden zijn. Sommige vrouwen dragen body’s onder hun outfit, anderen dragen het als top en kleden het aan met een jasje en broek. Either way, een multifunctioneel cadeau voor haar. Bijvoorbeeld de Body Alex in zwart:

Deze body is een van de bestsellers en is verkrijgbaar in vijf maten. Door de elasticiteit zou er voor ieder figuur een passende maat moeten bestaan. En mannen, guess what? Pavo Couture heeft een guide genaamd ‘I’m shopping for my GF’ op de website staan. Voor als je echt niet weet waar je moet beginnen."


Klik HIER om het volledige artikel te lezen.

MANMAN logo
MAN MAN​​