WOMEN WEARING PAVO COUTURE LINGERIE

Let's talk about; Lingerie

Alles wat jij wilt weten over lingerie

De keuze is reuze in lingerie bij Pavo Couture. Verschillende stijlen, kleuren, vormen, maten. Voor ieder zo wat wils. In deze blog helpen wij jou graag verder in jouw lingerie keuze!

Om te beginnen zijn er een aantal punten erg belangrijk in jouw lingerie keuze. Bijvoorbeeld comfort, de juiste maat voor jou en de juiste stijl. 

Lees hier de punten:

  1. Comfort is belangrijk - Kies lingerie die comfortabel zit en past bij jouw lichaamstype. Als je lingerie kiest die niet goed past of te strak is, kan dit ongemakkelijk zijn en de hele dag door storend werken.

  2. Kies de juiste maat - Kies lingerie in de juiste maat, zodat het goed past bij jouw lichaamstype en de beste pasvorm heeft. Onthoud dat maten kunnen variëren tussen verschillende merken en stijlen, dus het is belangrijk om altijd te passen voordat je koopt.

  3. Kies de juiste stijl - Kies een stijl die past bij jouw lichaamstype en comfortniveau. Sommige mensen geven de voorkeur aan bh's met beugels, terwijl anderen de voorkeur geven aan naadloze of voorgevormde cups. Er zijn tal van stijlen om uit te kiezen, dus het is belangrijk om te experimenteren en te vinden wat het beste bij jou past.

  4. Kies de juiste kleur en patroon - Kies kleuren en patronen die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Sommige mensen geven de voorkeur aan felle kleuren en prints, terwijl anderen de voorkeur geven aan meer neutrale tinten.

  5. Denk na over de gelegenheid - Kies lingerie die past bij de gelegenheid. Als je lingerie zoekt om dagelijks te dragen, kies dan voor comfortabelere stijlen en kleuren die passen bij je kledingstijl. Als je lingerie zoekt voor speciale gelegenheden, kies dan voor luxere stijlen en materialen die passen bij de gelegenheid.

Comfort

  • Materialen - Een belangrijke factor die comfort beïnvloedt, is het materiaal waarvan de lingerie is gemaakt. Lingerie kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals katoen, zijde, kant, nylon en polyester. Katoen staat bekend om zijn ademende eigenschappen en is daarom een goede keuze voor mensen die houden van comfort. Zijde is daarentegen zijdezacht en voelt luxueus aan, terwijl kant elegantie toevoegt aan lingerie.

Veel van Pavo's lingerie is gemaakt van Polyester en Elastaan.

Polyester:  Polyester is een stretchy stof dat weinig weegt en zich als een soort tweede huid om je lichaam vormt. Dit zorgt voor een verhoogde mate van comfort. 

Elastaan: Ondergoed met elastaan is enorm populair en van hoge kwaliteit. Daarnaast zit ondergoed met elastaan erg lekker. Elastaan is erg rekbaar. Ondergoed met elastaan zorgt voor meer extra bewegingsruimte! Het kan tot wel 6 keer de oorspronkelijke lengte worden uitgerekt en is daarmee een kwalitatief sterk materiaal.


Bij het ontwerpen van de nieuwe collectie hebben we aandacht besteed aan het gebruik van gerecyclede materialen voor onze lingerie collectie. Bijna 50% van onze collectie bestaat nu uit ontwerpen van gerecycled kant en 90% van de huidige collectie is duurzaam geproduceerd. We streven ernaar volledig circulaire producten te maken, waarbij alle materialen deel uitmaken van een duurzame cyclus. 

Shoppen van onze duurzame collectie? Klik HIER

Pasvorm

  • Pasvorm - Een beha of string die te klein of te groot is, kan ongemak veroorzaken en de hele dag door storend werken. Het is daarom belangrijk om de juiste maat te kiezen en tijd te nemen om te passen voordat je een aankoop doet.

Zie hier onze maattabel voor de bralettes

XS= 65b, 65C, 70A, 70B, 75A, 75B

S= 70C, 70D, 70E, 70F, 75B, 75C, 75D

M= 75D, 75E, 75F, 80B, 80C, 85A

L= 80D, 80E, 85B, 85C, 90B, 90C

XL= 95C, 95D, 95E, 100C, 100D

Stijl

Er bestaan verschillende stijlen bralettes en strings. Laten we beginnen met de bralettes:

  1. Bandeau Bralette: Dit is een bralette zonder bandjes die horizontaal over de buste loopt en ondersteuning biedt door middel van elastische banden aan de boven- en onderkant.

  2. Triangel Bralette: Dit is een bralette met dunne bandjes en een driehoekige vorm die de buste bedekt. Het biedt meestal minder ondersteuning dan andere bralette-stijlen.

  3. Racerback Bralette: Dit is een bralette met een T-vormige rug, waarbij de bandjes samenkomen op de rug. Dit biedt extra ondersteuning en is perfect voor het dragen onder tops met een racerback.

  4. Longline Bralette: Dit is een bralette met een langere band die vaak tot aan de taille reikt. Het biedt meer ondersteuning en bedekking dan andere bralette-stijlen.

  5. Gehaakte Bralette: Dit is een bralette die is gemaakt van gehaakt materiaal, waardoor het een unieke, boho-chique uitstraling heeft. Het biedt meestal minder ondersteuning dan andere stijlen.

  6. Gepolsterde Bralette: Dit is een bralette met voorgevormde cups voor extra ondersteuning en vorm. Het kan een goede optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar de ondersteuning van een traditionele beha zonder beugels.

  7. Lace Bralette: Dit is een bralette met kanten details, wat zorgt voor een sexy en verfijnde uitstraling. Het biedt meestal minder ondersteuning dan andere stijlen, maar zit echt prachtig


Zo zijn er ook verschillende soorten onderbroeken:

  1. Slip: Een slip is een onderbroek die het hele achterwerk bedekt en meestal een hoog uitgesneden been heeft. Dit is een populaire stijl van onderbroek vanwege de volledige dekking en de minimale zichtbaarheid onder kleding.

  2. Hipster: Een hipster is een onderbroek die lager uitgesneden is en op de heupen rust. Het biedt volledige dekking op het achterwerk en het kruisgebied. Dit is een populaire stijl voor dagelijks gebruik vanwege het comfort en de veelzijdigheid.

  3. Boyshorts: Boyshorts zijn onderbroeken die een kortere lengte hebben en eruit zien als een korte broek. Ze bieden volledige dekking en zijn populair vanwege hun comfort en flatterende pasvorm.

  4. Tanga: Een tanga is een onderbroek die minder dekking biedt dan een slip, met dunne bandjes aan de zijkanten en een kleine driehoek aan de achterkant. Dit is een populair stijl voor het minimaliseren van zichtbare pantylijnen.

  5. String: Een string is een onderbroek met minimale dekking en een dunne achterband. Dit is een populaire stijl om te dragen onder strakke of nauwsluitende kleding vanwege de minimale zichtbaarheid onder kleding.

  6. High-waisted: Een high-waisted onderbroek heeft een hoge taille en biedt extra dekking en ondersteuning in de buikstreek. Deze stijl is populair vanwege de flatterende pasvorm en het vermogen om het silhouet te vormen.

  7. Seamless: Een naadloze onderbroek is gemaakt van een materiaal zonder naden, waardoor het onzichtbaar is onder strakke kleding. Dit is een populair stijl voor dagelijks gebruik vanwege het comfort en de minimale zichtbaarheid.

Kleuren en patronen

Het kiezen van de juiste kleur en patroon voor je lingerie kan een verschil maken in hoe je je voelt en hoe je jezelf presenteert. Kleuren en patronen hebben de kracht om onze stemming te beïnvloeden en ons zelfvertrouwen te vergroten. Daarom is het belangrijk om een kleur en patroon te kiezen die bij jouw stijl en persoonlijkheid passen.


Als je van opvallende en felle kleuren houdt, kun je kiezen voor een bralette in een felle kleur zoals rood, geel of blauw. Dit kan je helpen om je zelfverzekerd en energiek te voelen. Aan de andere kant, als je van subtiele kleuren houdt, kun je kiezen voor bralettes in pasteltinten of neutrale kleuren zoals zwart, wit, beige of grijs.


Als het gaat om patronen, kun je kiezen voor effen stoffen of patronen zoals bloemen, stippen of strepen. Bloemenpatronen zijn een populaire keuze voor een romantische look, terwijl strepen en stippen een speelse en flirterige uitstraling geven. Kies een patroon dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.


Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van de juiste kleur en patroon van je lingerie niet alleen gaat om het er goed uitzien, maar ook om het vinden van de juiste balans tussen stijl en comfort. Kies een kleur en patroon dat je helpt je zelfverzekerd en comfortabel te voelen en dat je helpt om je beste zelf te zijn.

De gelegenheid

Elke gelegenheid vraagt om een ander prachtig setje. Wil je dat jouw lingerie setje zichtbaar is onder jouw kleding? Kies dan voor een bralette en of string die past bij jouw outfit. 

Wil je weten hoe jouw bralette een aanvulling kan zijn op jouw outfit lees dan HIER onze blogpost

PAvo COuture Bralette

Bralettes voor grote borsten: comfortabele ondersteuning vinden

Women

4 redenen om over te stappen van BH naar Bralette

Wat is een body/bodysuit?

Welke bh met witte kleding?