women with Handdoek

Soorten Nagels, Nagellak én de Verschillen ertussen uitgelegd!

Er zijn zoveel verschillende manieren van nagels doen! Wij nemen jouw mee in het lijstje
Hoe en wat: De bralette uitgelicht Reading Soorten Nagels, Nagellak én de Verschillen ertussen uitgelegd! 4 minutes Next 4 redenen om over te stappen van BH naar Bralette

Je handen, of te wel jouw visitekaartje. Zowel in het privéleven als in het professionele leven zijn nagels geen overbodige luxe. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren van je nagels doen. BIAB, Gel, Acryl. Wij nemen jouw mee met een aantal nagel soorten. Zo kan jij uitkiezen wat het beste bij jouw past

Basis nagellak

Laten we beginnen met nagellak zoals we deze allemaal kennen. Je kent de normale nagellak waarschijnlijk wel. Deze heb je als kind vaak gebruik van gemaakt. Deze nagellak bestaat in alle vormen en kleuren. Zo kun je gaan voor matte nagels, een natuurlijke look, een glans, holografische nagels en nog veel meer!

Het nadeel van basic nagellak is natuurlijk wel dat de duur vaak niet lang is. Binnen 1 week beginnen de eerste chips al te vormen


Gel nagellak

Gellak is nagellak die moet uitharden onder een LED of UV-lamp. Daardoor blijft de lak veel langer zitten. 

In principe werkt gellak hetzelfde als nagellak. Je vijlt eerst je nagels, smeert een base coat op en brengt een kleur aan. Het verschil is dat je gellak dient uit te harden onder een ledlamp. 

Je hebt dus wel meerdere artikelen nodig. Bij Pink Gellac kun je een starterskit aanschaffen voor ongeveer 100 euro.


Het aanbrengen kost even tijd, maar dan heb je ook wat. De nagels blijven gemiddeld 2 weken goed zitten

Gellac
Pink Gellac​​

Gellak stickers

Stickers op je nagels? dat kan toch niet stevig zijn? Nou niks is minder waar. Dit is echt ons favoriete product. Rood, geel, parelmour, panterprint noem het maar op! Maniac Nails heeft het allemaal.

Anna en Marlot kwamen met dit geweldige idee, nadat ze tegen een irritatie aan liepen. Gel nagels zijn natuurlijk super mooi, maar het kost zo veel tijd en moeite. Maar hoe werkt het nou?

1. Vijl je nagels in de goede vorm. Duw je nagelriemen naar achter. Maak je nagels schoon met de Maniac prep pad om eventuele oliën te verwijderen.

2. Door het stickervel boven de nagel te houden zie je welke gellak sticker op welke nagel past. Kies de juiste maat en verwijder eerst het beschermende plasticje van de gellak sticker.
3.Haal voorzichtig de gellak sticker van het vel af en plak het op je nagel. Houd een kleine ruimte tussen de nagelriem en de gellak sticker. Druk de gellak sticker goed aan rond de randen van de nagels.

4. Vouw het overige deel van de gellak sticker om de nagelrand en verwijder dit deel met de vijl of het schaartje. Het geeft niet als het nu nog niet zo netjes is – we vijlen het zo mooi bij! Laat eerst de gellak stickers 60 seconden onder de lamp uitharden. Vijl de gellak sticker nu bij tot het dezelfde lengte is als je nagel en de randen mooi glad zijn.
5. Breng de Maniac Top Coat aan en laat deze ook 60 seconden onder de lamp uitharden.

BIAB Nagels

Heb je broze nagels of bijt je vaak nagels? Dan is hier jouw oplossing. De BIAB nagels, ook wel ' Builder in a bottle' genoemd. 

BIAB is een verstevigende en flexibele gel, die opbouwbaar is tot een mooie egale nagel. In BIAB zit voeding voor je natuurlijke nagel, zodat ze steviger worden. Na een tijdje zijn je nagels zo gevoed, dat je echt merkt dat je nagels beter groeien en steviger worden.

BIAB nagels blijven ogeveer 3/4 weken zitten. Vervolgens kan dit verwijderd worden of bijgevuld worden. Ben je een beetje handig kun je dit goed zelf doen! Ook Kun je naar een salon gaan voor een BIAB treatment. Dat is ook wel eens lekker!


Onze Aanrader is Artelier Amsterdam. Boek jouw afspraak online en ga lekker zitten in de stoel! For the full experience kun je jezelf of lekker trakteren op een pedicure. Zo ben je in 1 klap klaar!