Pavo shopping weekend

Pavo Winkelweekend

Ja!! Ook dit jaar zijn we opnieuw enthousiast om het Pavo Shopping weekend te organiseren op 30 september 2023! En we hebben goed nieuws: we bieden een exclusieve korting van 20% op onze gehele collectie. Dit is de kans dat jouw favoriete items machtigen worden, je wilt dit zeker niet missen. Shop je online of kom je gezellig langs bij ons in de winkel?



Waarom je je nu moet aanmelden voor onze nieuwsbrief:


- Je kunt een dag eerder profiteren van de 20% korting.

- Als je je meldt, ben je als eerste op de hoogte van ons Pavo Shopping weekend en andere spannende evenementen.

- Je ontvangt direct de kortingscode voor de felbegeerde 20% korting zodra deze beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je op tijd bent om te profiteren.

- Onze nieuwsbrief is jouw gids voor de nieuwste trends, exclusieve aanbiedingen en meer. Het is de sleutel tot het upgraden van je garderobe en het volgen van de laatste modetrends.

Het is eenvoudig en snel om je aan te melden. Deze kans is niet om te besparen en er fantastisch en sexy uit te zien. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ben verzekerd van die geweldige 20% korting tijdens het PAVO Winkelweekend. Bereid je voor om je stijl en verbeter en jezelf te trakteren op de nieuwste lingerie, zonder je zorgen te maken over je budget.

Wacht niet langer, schrijf je nu in en maak je klaar voor een opgeloste en betaalbare shop ervaring!

Pavo Winkelweekend


Heb je ooit gevraagd wat het Pavo-winkelweekend is? Het is hét ultieme shop-event voor liefhebbers van lingerie! Tijdens dit speciale weekend krijg je als consument de kans unieke om geweldige items te scoren tegen aantrekkelijk online kortingen.

Dit is een evenement dat draait om jouw individuele stijl en winkelbeleving. Of je nu op zoek bent naar de een nieuwe Bralette, String of Body, Pavo heeft het allemaal.

Bereid je voor op een weekend vol fantastische aanbiedingen, exclusieve deals en een schat aan stijlinspiratie. Het is de ideale gelegenheid om je lingeriela te vernieuwen, jezelf te trakteren op iets speciaals, of gewoon om te genieten van een slanke winkelervaring vanuit het comfort van je eigen huis.

Mis deze kans niet om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen en jezelf te bewonderen met geweldige ontdekkingen. Het Pavo winkelweekend staat voor de deur, dus zorg ervoor dat je erbij bent en klaar bent om te winkelen met slanke kortingen!