Elise van Twillert

De eerste Pavo Couture winkel opent haar deuren

Een droom die werkelijkheid wordt. Op 11 maart openen wij de deuren van de Pavo winkel. Kom jij langs om onze lingerie in het echt te bekijken, passen en winkelen?

11 maart is het dan eindelijk zo ver. Het is tijd voor feest. De eerste Pavo winkel opent haar deuren aan de Prinsengracht 110H te Amsterdam. Wij openen de deuren van de winkel om 14.00 uur. De mooiste lingerie staat voor je uitgestald, en de lekkerste oplossing van The Kugi Company staat voor je klaar.

Hoe het begon

Pavo Couture is midden in de coronaperiode geboren. Het begon allemaal in huis. Na een groeiend succes werd het vanuit huis wel erg druk. "Ondertussen sliep ik tussen de voorraad lingerie, zo vol was het in" vertelt Elise. Het werd dan ook tijd voor een kantoor. In een antikraakkantoor in Amsterdam kon ze haar voorraad kwijt en beginnen met het opladen van haar merk. Vanaf hier ging het hard samen.

"Lingerie is mijn volgende liefde na kleding: ik denk dat het is wat er onder gedragen wordt dat een vrouw echt inspireert om zich mooi te voelen in haar kleding - die innerlijke geheime glamour"

- Elise van Twillert, eigenaar & oprichter -

Wat kan JIJ verwachten in de winkel

Na het opereren vanuit huis en kantoor in Amsterdam, is het dan eindelijk zo ver. Onze eerste robuuste winkel. Kom langs bij ons in de winkel voor een gezellig praatje, een goede passessie, en bewonder onze lingerie.

Wij maken van de Pavo winkel een echte warme plek. Een plek waar jij je fijn en vrij voelt. Wij zijn er voor je bij pas hulp, geef je graag opgelost, en staan ​​altijd klaar met een luisterd oor.


Kom jij gezellig langs bij ons in de winkel?


Prinsengracht 110H, 1015 EA Amsterdam

Ma-Vr 10:00-17:00

Za 10:00-18:00


W e zien je snel in de winkel!


XxX Team Pavo