valentijn gift guide

Pavo Couture Valentijn Gift Guide

De winterse charme van de bergen roept, en het is tijd voor vrouwen om met stijl en comfort de piste op te gaan. In dit artikel verkennen we vijf onmisbare wintersport essentials die elke vrouwelijke skiër of snowboarder in haar garderobe moet hebben.

Sara Red

Verwen jezelf met een vleugje verleiding met onze Rode Mesh Bralette - de perfecte aanvulling op elke sexy lingeriecollectie. Deze speelse en vrouwelijke bralette heeft een prachtig ontwerp van rood mesh, aangevuld met delicate kanten details die je onweerstaanbaar zullen laten voelen. Het comfortabele maar verleidelijke ontwerp maakt het perfect voor dagelijks gebruik, maar je kunt het ook dragen voor een speciale avond thuis met die speciale persoon.


Maak de look compleet door de Rode Mesh Bralette te combineren met onze bijpassende Sara String, die dezelfde prachtige rode mesh en delicate kanten accenten heeft. Samen vormen deze twee stukken een bijpassende en opvallende lingerie set die je zelfverzekerd en mooi zal laten voelen.

Of je jezelf wilt verwennen of een geliefde wilt verrassen, de Rode Mesh Bralette is de perfecte keuze om een vleugje verleiding aan je ondergoedcollectie toe te voegen. Met zijn sensuele uitstraling is het ook een perfect cadeau voor Valentijnsdag, om aan je geliefde te geven of om je partner mee te verrassen in de slaapkamer.

Vive Black & White

De Vive Bralette is de perfecte combinatie van sexy en stijlvol, met een ontwerp dat oh zo chic is. Met zijn mesh- en gestreepte details zal deze bralette je ongetwijfeld een sexy gevoel geven.

Een opvallend kenmerk van de Vive Bralette is het gebruik van duurzame materialen. Gemaakt van een mix van gerecycled nylon en elastaan, is deze bralette niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop, wetende dat je een merk ondersteunt dat waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn.


Maar de Vive Bralette is niet alleen milieuvriendelijk - hij is ook ongelooflijk comfortabel om te dragen. De zachte, rekbare stof beweegt met je lichaam mee en biedt ondersteuning en comfort gedurende de hele dag.


Voeg daarbij dat de Vive Bralette een perfect Valentijnscadeau is om aan je geliefde te geven of om je partner mee te verrassen in de slaapkamer. Met zijn stijlvolle en duurzame karakter is het niet alleen een uiting van liefde, maar ook van zorg voor het milieu.

Roxy red

Upgrade jouw lingeriecollectie met de Roxy Red bralette - de perfecte combinatie van verleidelijkheid, klasse en comfort. Gemaakt van duurzame materialen is deze bralette niet alleen prachtig, maar ook milieuvriendelijk.


De Roxy bra heeft een ondersteunend ontwerp dat perfect is voor grotere borsten. De comfortabele pasvorm en flatterende snit zullen je een zelfverzekerd en mooi gevoel geven.

Combineer de Roxy Red bralette met onze bijpassende Roxy string voor een complete ondergoedset. Op die manier ben je zowel stijlvol als comfortabel.

Ben je op zoek naar een bralette die zowel stijlvol als duurzaam is? Koop dan deze lingerieset.


Een perfect Valentijnscadeau om te ontvangen of te geven, vooral voor grotere borsten.

Lune Black

Maak kennis met de Black Lune Bralette: Verhoog je Stijl met Elegantie

De Black Lune Bralette straalt elegantie en stijl uit, waardoor het een onmisbare toevoeging aan je garderobe is. Met een prachtig ontwerp van bloemenkant, is deze bralette ontworpen om je zelfvertrouwen en vrouwelijkheid te versterken. Verstelbare schouderbandjes zorgen voor een op maat gemaakte pasvorm voor alle lichaamstypes, terwijl de handige haaksluiting aan de achterkant het comfort en de functionaliteit versterkt.


Veelzijdigheid is essentieel als het gaat om de Black Lune Bralette. Het past moeiteloos bij je favoriete high-waisted jeans of een doorschijnende blouse, waardoor een chique en trendy look ontstaat die de aandacht trekt. Of je nu een avondje uitgaat of gewoon thuis ontspant, deze bralette is een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.

Met een ontwerp zonder vulling en beugels geeft de Black Lune Bralette prioriteit aan comfort zonder concessies te doen aan stijl.

Ervaar zelf de schoonheid en het comfort van de Black Lune Bralette. Omarm elegantie en stijl met deze opmerkelijke toevoeging aan je lingeriecollectie. Een perfect Valentijnscadeau om te ontvangen of te geven.

Faye Red

Verwen jezelf met een vleugje verleiding met onze Rode Mesh Bralette - de perfecte aanvulling op elke sexy lingeriecollectie. Deze speelse bralette pronkt met een prachtig ontwerp van rood mesh, aangevuld met kanten details die je onweerstaanbaar zullen laten voelen. Het comfortabele, maar verleidelijke ontwerp maakt het ideaal voor dagelijks gebruik, maar je kunt het ook dragen voor een speciale avond met die speciale persoon.


Maak de look compleet door de Rode Mesh Bralette te combineren met onze bijpassende Faye String, die dezelfde verbluffende rode mesh en kanten accenten heeft. Samen vormen deze twee stukken een bijpassende en opvallende lingerie set die je zelfvertrouwen en schoonheid zal geven.

Of je jezelf wilt verwennen of een geliefde wilt verrassen, de Rode Mesh Bralette is de perfecte keuze om een vleugje verleiding aan je ondergoed collectie toe te voegen.

Bestel nu en maak er een onvergetelijke avond van. Een perfect Valentijn cadeau om te ontvangen of te geven.

Favo van Pavo Valentijn

"Favo van Pavo" is jouw wekelijkse kompas voor het ontdekken van de schatten van het leven. Elk weekend nemen we de tijd om vijf van onze persoonlijke favorieten met jou te delen, variërend van de meest opwindende festivals tot de best bewaarde geheimen van eettentjes, van spraakmakende nieuwe merken tot de nieuwste romantische films die je absoluut niet mag missen.

Onze missie is simpel: jou inspireren, jouw nieuwsgierigheid aanwakkeren en jou laten genieten van de rijkdom aan ervaringen die het leven te bieden heeft. We geloven dat het leven draait om het koesteren van bijzondere momenten en het omarmen van avonturen die voor altijd in je geheugen gegrift zullen staan.

 

Dus, markeer je agenda op vrijdag, want dat is wanneer we onze favorieten met jou delen. We willen dat je elke week reikhalzend uitkijkt naar nieuwe ontdekkingen, nieuwe vergezichten en nieuwe passies. Dit was "Favo van Pavo" - jouw wekelijkse dosis inspiratie en favorieten.
 

Dank je wel dat je met ons meereist op deze opwindende reis door het leven. Samen zullen we blijven dromen, verkennen en genieten van de onuitputtelijke schoonheid van de wereld om ons heen.

 

Tot volgende week, wanneer we weer een nieuwe Favo van Pavo onthullen!