Fit for summer: workouts from home

Fit voor de zomer: workouts vanuit huis

Lingerie voor Amsterdamse liefhebbers Lezing Fit voor de zomer: workouts vanuit huis 3 minuten Volgende Bewustwording van borstkanker

Het is een gekke tijd, door het coronavirus zitten de meeste mensen thuis, zijn de kroegen gesloten (heel jammer), maar ook de sportscholen zijn voorlopig gesloten. WAT NU?!

Zeker in deze periode is het erg belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Sporten kan zelfs helpen tegen depressies! Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder, die onderzoek doet op dit gebied, zegt in Trouw: “De meeste mensen weten niet dat je met lichaamsbeweging ook aan je geheugen werkt, aan je cognitieve (mentale) functies. (…) Het heeft op allerlei vlakken een gunstige werking: op je weerstand, op je humeur, op je dag/nachtritme (…)”. Dit benadrukt hoe belangrijk het is om in beweging te blijven, ook als we thuis zitten. En weet je wat het leukste is? Je hebt nu alle tijd om aan je zomerlichaam te werken!!!! Omdat we nergens heen hoeven!!!

Om jou in beweging te houden, heb ik mijn favoriete thuisworkouts voor je samengesteld; zodat je vanuit je woonkamer/studentenkamer/tuin kunt blijven bewegen om meer energie te krijgen én aan je zomerlichaam te werken (geweldig!)!!

  • GAINSBYBRAINS: De ontzettend knappe Sophie plaatst oefeningen die je vanuit huis kunt doen, elke dag! Je kunt Sophie via haar volgen Instagram-pagina . (Mogen we Sophie's lichaam NU alsjeblieft?!)
  • SAINT & STARS #SAINTSHOME Elke week posten saints and stars 3 trainingen die je vanuit huis kunt volgen; onderlichaam, bovenlichaam en een fullbody workout, deze zijn te volgen YouTube of Instagram IGTV . Ze hebben ook bijna elke ochtend om 10.00 uur een live workout Instagram-kanaal.
  • UNITEDFIT.BOOTCAMP: 2 (knappe) Nederlandse mannen die samen bootcamplessen organiseren in Barcelona hebben besloten om hun bootcamplessen ook online te gaan geven! Dit kan alleen maar een succes worden! Houd ze in de gaten Instagram-pagina!
  • LARZNL: De energieman!! Hij doet elke dag een training van 10 minuten op de zijne Instagram die je op elk moment van de dag kunt volgen! De trainingen van Larz kun je ook volgen via Saint&Stars en BasicfitNL!!
  • BASICFITNL: Basicfit heeft iedere dag een thuisworkout online! De lessen worden gegeven door de beste trainers en zijn voor iedereen makkelijk te volgen; van beginner tot gevorderd! Controleer het op hun Instagram-pagina of hun website !
  • 1REBEL: De in Londen gevestigde studio's, 1Rebel , staan ​​bekend om hun straffende kracht- en conditielessen. De trainingen zijn te volgen via hun website!
  • BABYSHARK: Dit is mijn favoriete buikspieroefening (Klik hier)