Notification of a new post, with woman on the background laying on a bed

Less isn't more! De 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam

Deze week in Favo van Pavo laten we jou de 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam zien.
Pavocouture uitgelicht op...... Reading Less isn't more! De 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam 4 minutes Next OUR ALEX BODY

Een ear party in je oor, meerdere armbanden aan je arm, al je vingers vol met de mooiste ringen en meerdere lagen aan kettingen. Aan sieraden nooit genoeg, als je het ons vraagt. Wij zijn echt dol op sieraden. Daarom delen we deze week in Favo van Pavo de vijf leukste sieraden winkels in Amsterdam, waar jij gegarandeerd zult slagen. Kom je niet uit Amsterdam? Geen zorgen. Deze vijf winkels hebben ook allemaal een online webshop, waar je lekker kunt rondneuzen en shoppen. Wij weten zeker dat er voor jou ook een leuk sieraad tussen zit.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag, vijf van onze favo’s. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Lucies Amsterdam

Lucies Amsterdam, letterlijk en figuurlijk een hidden gem. Ben je nog niet heel bekend in de straten van Amsterdam, zal je hier waarschijnlijk niet langs lopen. Maar het is het echt helemaal waard. Houd jij van cute but stylish sieraden? Dan ben je bij Lucies Amsterdam op het juiste adres. Lucies heeft een variatie aan mix and match oorbellen, leuke armbandjes en het goud zilver en van stof en vele zelfgemaakte items. Ook verkoopt Lucies zelf kraaltjes en bedeltjes, zo kun jij jouw eigen sieraden samenstellen. Ook fijn, Lucies is ook nog eens heel erg betaalbaar. Zo betaal je voor een ringetje bij Lucies Amsterdam slechts 4,95. 

2. Franky Amsterdam

Houd je van een extra en opvallend? Dan ben je bij franky Amsterdam op het goede adres. Franky Vedder owner of the brand heeft een missie. Vrouwen het gevoel geven dat ze verwend en gekoesterd worden. Dit doet ze met haar brand perfect. Met deze sieraden voeg je een stukje glamour en luxe toe aan je dag. Onze persoonlijke favoriete sieraden zijn de August earrings. Prachtige, lange en vooral glinsterende oorbellen. Paar deze prachtige oorbellen met een mooie broek, onze Alex body, een blazer, een goed paar hakken en je bent ready voor het leukste feestje.

3. Amsterdam Vintage Jewels

Veel mensen zijn al liefhebber van vintage kleding, maar wist je dat er ook heel veel vintage sieraden te koop zijn? Amsterdam vintage jewels heeft zoals de naam al doet zeggen een ruim scala aan vintage sieraden voor jou uitgezocht. De items zijn echt one a kind eye catchers. 

De sieraden zijn gemaakt van echt goud en echte edelstenen. Zoals je misschien al verwacht zit hier wel een prijskaartje aan. Eens in de zoveel tijd jezelf verwennen met een mooi sieraad, daar zeggen wij geen nee tegen.  

4. By1OAK

By1OAK, het merk met sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Dit merk heeft de meest mooie en tijdloze items voor jouw klaarstaan. De sieraden worden ontworpen in de studio in Amsterdam en allemaal gemaakt op het mooie Bali. Bali is ook een grote inspiratie voor deze sieraden. Dit zie je terug in de designs, die erg simpel en rustgevend zijn. Hou je van wat minimalistischere sieraden? Dan ben je hier op het juiste adres.


5. Anna+Nina

Last but not least, Anna+Nina. Zoek je naar hippe, mooie en betaalbare sieraden? Dan moet je bij Anna+Nina zijn. Van bedelkettingen tot aan simpele sieraden, je vindt het hier allemaal. Kan je niet genoeg krijgen van de mooie vibe van Anna+Nina? Ze verkopen ook nog heel veel "hebbe dingetjes" om jouw interieur helemaal af te maken. Een tip van ons is dan ook om lekker langs te gaan in de winkel. Je komt zeker niet met lege handen thuis.