Pavo shopping weekend

Pavo Shopping Weekend

Yeah!! Ook dit jaar zijn we opnieuw enthousiast om het Pavo Shopping weekend te organiseren op 30 september 2023! En we hebben goed nieuws: we bieden een exclusieve korting van 20% op onze gehele collectie. Dit is jouw kans om je favoriete items te bemachtigen, je wilt dit zeker niet missen. Shop je online of kom je gezellig langs bij ons in de winkel?



Waarom je je nu moet aanmelden voor onze nieuwsbrief:


- Je kan een dag eerder profiteren van de 20% korting.

- Als je je aanmeldt, ben je als eerste op de hoogte van ons Pavo Shopping weekend en andere opwindende evenementen.

- Je ontvangt direct de kortingscode voor die felbegeerde 20% korting zodra deze beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je er op tijd bij bent om te profiteren.

- Onze nieuwsbrief is jouw gids voor de nieuwste trends, exclusieve aanbiedingen en meer. Het is de sleutel tot het upgraden van je garderobe en het volgen van de laatste modetrends.

 

Het is eenvoudig en snel om je aan te melden. Mis deze kans niet om te besparen en er fantastisch en sexy uit te zien. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ben verzekerd van die geweldige 20% korting tijdens het PAVO Shopping weekend. Bereid je voor om je stijl te verbeteren en jezelf te trakteren op de nieuwste lingerie, zonder je zorgen te maken over je budget.

 

Wacht niet langer, schrijf je nu in en maak je klaar voor een modieuze en betaalbare shop ervaring!

Pavo Shopping weekend


Heb je je ooit afgevraagd wat het Pavo shopping weekend is? Het is hét ultieme shop event voor liefhebbers van lingerie! Tijdens dit speciale weekend krijg je als consument de unieke kans om geweldige items te scoren tegen aantrekkelijke online kortingen.

Dit is een evenement dat draait om jouw individuele stijl en shop beleving. Of je nu op zoek bent naar de een nieuwe Bralette, Thong of Body, Pavo heeft het allemaal.

Bereid je voor op een weekend vol fantastische aanbiedingen, exclusieve deals en een schat aan stijlinspiratie. Het is de ideale gelegenheid om je lingeriela te vernieuwen, jezelf te trakteren op iets speciaals, of gewoon om te genieten van een slimme shop ervaring vanuit het comfort van je eigen huis.

Mis deze kans niet om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen en jezelf te verwennen met geweldige vondsten. Het Pavo shopping weekend staat voor de deur, dus zorg dat je erbij bent en maak je klaar om te shoppen met slimme kortingen!