girl with had

Onze 5 Favoriete Accessoires die je Leven Stijlvoller Maken!

In deze Favo van Pavo delen we enthousiast de verhalen achter onze vijf favoriete accessoire merken.
Onze 5 favoriete podcasts Reading Onze 5 Favoriete Accessoires die je Leven Stijlvoller Maken! 5 minutes Next Onze 5 favoriete podcasts

Onze 5 favoriete accessoires. 

In deze "Favo van Pavo" nemen we jullie mee op een reis langs onze favoriete accessoires, zonder enige specifieke volgorde. We willen graag de schijnwerpers richten op deze bijzondere merken die ons hebben weten te betoveren met hun unieke en stijlvolle assortiment.

Ateljé

"Ateljé" is Zweeds voor "atelier" en klinkt als "Atel-YAY!" Wat behoorlijk accuraat is, want deze hoesjes zullen je dag opvrolijken. Of in ieder geval je outfit. Ateljé is er helemaal op gericht om je leven een beetje makkelijker te maken - en mooier terwijl je bezig bent! Houd je handen vrij en bescherm je technologie met deze sleeves en hoesjes. (Hoe zegt men dat ook alweer? Houd je vrienden dichtbij en je telefoon nog dichterbij?)

Ateljé
Instagram

Ateljé is een passieproject van Yara Michels. Yara zegt: "De meeste vrouwen die ik ken, zijn echte multitaskers. Ik ben zo trots om te zien hoe ze floreren! Dus we zijn altijd op zoek naar eenvoudige oplossingen om het leven iets efficiënter te maken - want het is al druk genoeg. Ik ben geobsedeerd door telefoonkabels, omdat ze mijn drukke leven 1000% gemakkelijker maken. Maar ik kon alleen maar basic, nogal saaie kabels vinden en wilde iets leuks dat mijn persoonlijke stijl uitdrukte. Ik heb er gewoon een paar voor mezelf gemaakt en kreeg wekelijks de vraag 'waar heb je dat vandaan?' Dus hier is het. Mijn creatieve, ambachtelijke project: Ateljé!"

Old habits die hard

Dit is een merk allerlei verschillende soorten hoeden. Als liefhebber van hoeden merkte Talisa een groot verschil op tussen de kwaliteit van hoeden uit reguliere winkels en hoeden van ontwerpers. Ze wilde een middenweg vinden: tijdloze, hoogwaardige hoeden gemaakt met vakmanschap voor de modebewuste consument. "Old Habits Die Hard" belichaamt modebewuste ideeën, creativiteit, kwaliteit, reizen en het goede leven, wat zich vertaalt in alles wat "Old Habits Die Hard" produceert.


De hoeden van "Old Habits Die Hard" zijn ontworpen om een perfecte pasvorm te garanderen. Het is belangrijk voor hen dat je hoed comfortabel aanvoelt wanneer je hem draagt, zodat je hem niet de hele dag hoeft aan te passen. Daarom is het motto van “Old Habits Die Hard”.

Old habits die hard
Instagram

Knoop

Knoop is een tassen hengsel gemaakt van alleen maar knopen. De eerste Knoop werd gecreëerd door Pleun, de jongste van drie, die op zoek was naar iets origineels als cadeau voor haar zussen. En dat bleek het te zijn. Een zeer origineel stuk dat veel aandacht trok! Pleun begon te zoeken naar de beste materialen en kleuren om het perfect te maken. Natuurlijk met hulp van haar zussen, moeder én vader. Sindsdien voelde Knoop als een familiebedrijf.

Af en toe verandert het familiehuis in 'Atelier du Knoop', waar ze elke riem met hun eigen handen maken. Dit is betekenisvol en vooral: heel leuk! de perfecte accessoire dus!

Knoop
Instagram

Lepel club

De lepel club is eigenlijk een merk met verschillende soorten geweldige lepels. Ooit, in een boetiekhotel in Amsterdam, vroeg een meisje zich af hoe alles perfect gestileerd kon zijn, van de zorgvuldig samengestelde kunst tot hun gouden koffiemokken.

Behalve dan dat er slechts één ding ontbrak, hun lepels. Na rond te hebben gekeken, besefte ze dat het gewoon niet bestond, een buitengewone lepel. 

Haar missie was gericht op het creëren van 's werelds vrolijkste lepels. Voor zichzelf om te combineren met haar eindeloze collectie mokken, en voor iedereen om hun dag met een glimlach te beginnen dankzij hun lepel.

lepel club
Instagram

Boobtape Litchy

LITCHY werd opgericht in 2019 door Lizzy Perridon. Ze ontdekte al snel dat mensen vaak een outfit overslaan vanwege een gebrek aan zelfvertrouwen of comfort. Dit leidde uiteindelijk tot de lancering van de Body-Line: een reeks lichaamsaccessoires waarmee mensen zonder angst elke outfit kunnen dragen, van strapless jurken tot bikini's. Door hen aan te moedigen om items uit te proberen die ze anders misschien zouden aarzelen om te dragen, heeft LITCHY als doel mensen op hun gemak te stellen in hun kleding.

Nu, enkele jaren later, is de term 'Body-Line' een vast onderdeel geworden van de hedendaagse woordenschat, met accessoires zoals borst- en modetape die veel worden gebruikt voor zorgeloze avondjes uit.

Vrouwmibo
Instagram

Favo van Pavo

"Favo van Pavo" is jouw wekelijkse kompas voor het ontdekken van de schatten van het leven. Elke vrijdag nemen we de tijd om vijf van onze persoonlijke favorieten met jou te delen, variërend van de meest opwindende festivals tot de best bewaarde geheimen van eettentjes, van spraakmakende nieuwe merken tot de nieuwste romantische films die je absoluut niet mag missen.

Onze missie is simpel: jou inspireren, jouw nieuwsgierigheid aanwakkeren en jou laten genieten van de rijkdom aan ervaringen die het leven te bieden heeft. We geloven dat het leven draait om het koesteren van bijzondere momenten en het omarmen van avonturen die voor altijd in je geheugen gegrift zullen staan.


 

Dus, markeer je agenda op vrijdag, want dat is wanneer we onze favorieten met jou delen. We willen dat je elke week reikhalzend uitkijkt naar nieuwe ontdekkingen, nieuwe vergezichten en nieuwe passies. Dit was "Favo van Pavo" - jouw wekelijkse dosis inspiratie en favorieten.


 

Dank je wel dat je met ons meereist op deze opwindende reis door het leven. Samen zullen we blijven dromen, verkennen en genieten van de onuitputtelijke schoonheid van de wereld om ons heen. 

 

Tot volgende week, wanneer we weer een nieuwe Favo van Pavo onthullen!