Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Pavo Couture by Katja & Elise- Lingeriecollectie

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Pavo Couture by Katja & Elise- Lingeriecollectie

De nieuwe lingeriecollectie PAVO COUTURE, BY KATJA & ELISE wordt op 14 juni gelanceerd en is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen Pavo Couture en Katja Schuurman. Deze exclusieve lijn, bestaande uit twee sets en drie bodysuits en wordt duurzaam geproduceerd door het gebruik van rest materialen. 

Early Access: Schrijf je in voor pre-subscriptie en krijg 24 uur eerder toegang tot de collectie

De wereld van luxe lingerie krijgt een sprankelende nieuwe toevoeging met de komst van PAVO COUTURE's nieuwste collectie: PAVO COUTURE, BY KATJA & ELISE. Deze exclusieve lijn, die op 14 juni wordt gelanceerd, is het resultaat van een schitterende samenwerking tussen Pavo Couture en de Nederlandse icoon en timeless beauty Katja Schuurman. Elise van Twillert, de eigenaresse van Pavo Couture, heeft samen met Katja een collectie gecreëerd die niet alleen stijlvol en elegant is, maar ook duurzaam geproduceerd in Europa: embrace the power within. 

Early Access: Als eerste de lingerie in huis

Voor de echte liefhebbers van exclusieve lingerie biedt Pavo Couture een unieke kans: pre-subscriben voor early access. Door je in te schrijven, krijg je 24 uur eerder dan de rest toegang tot deze prachtige collectie. Dit betekent dat je niet alleen de eerste bent die deze adembenemende stukken in huis heeft, maar ook verzekerd bent van jouw favorieten voordat ze uitverkocht raken.

Je inschrijven kan hier

Een Collectie die Tijdloze Schoonheid Belichaamt

De collectie PAVO COUTURE, BY KATJA & ELISE bestaat uit twee sets en drie bodysuits, ontworpen om de innerlijke en uiterlijke schoonheid van elke vrouw te vieren. Elk stuk is met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd, wat resulteert in lingerie die niet alleen comfortabel en flatterend is, maar ook een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt.

  • Twee Sets: Deze sets combineren elegantie met sensualiteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgen ze voor een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. 
  • Drie Bodysuits: De bodysuits zijn de pareltjes van de collectie. Ze zijn ontworpen om je figuur prachtig te accentueren en kunnen zowel als lingerie als fashionable outerwear gedragen worden.

Duurzaamheid en Europese Productie

Bij Pavo Couture staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De nieuwe collectie wordt volledig in Europa geproduceerd, wat niet alleen bijdraagt aan de kwaliteit van de stukken, maar ook zorgt voor een verminderde ecologische voetafdruk. Elise en Katja hebben ervoor gezorgd dat elke stap van het productieproces voldoet aan de hoogste standaarden van duurzaamheid, zonder concessies te doen aan stijl en luxe.

Het Verhaal van Tijdloze Schoonheid

Het thema van deze collectie draait om tijdloze schoonheid. Katja Schuurman, bekend om haar charme en veelzijdigheid, belichaamt deze tijdloze schoonheid perfect. Samen met Elise heeft ze een lijn gecreëerd die elke vrouw uitnodigt om haar eigen schoonheid te omarmen en te vieren. De stukken in deze collectie zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zowel in kwaliteit als in stijl, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke lingeriecollectie.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Schrijf je vandaag nog in voor early access en ontdek de tijdloze schoonheid van PAVO COUTURE, BY KATJA & ELISE. Laat je betoveren door de luxe, elegantie en duurzaamheid van deze unieke collectie. Markeer 14 juni in je agenda en bereid je voor om jezelf te omhullen in pure luxe en stijl.

Voor meer informatie en om je in te schrijven voor early access, klik hier

Sneak peek?