Gift guide Pavo Couture lingerie

Gift guide Pavo Couture lingerie

Ontdek de betoverende wereld van Pavo Couture lingerie met onze exclusieve gift guide. Verwen jezelf of je dierbaren met de mooiste setjes. Van verleidelijke bralettes tot prachtige bodies, onze gift guide neemt je mee op een reis door de meest begeerlijke stukken van Pavo Couture, perfect om elke speciale gelegenheid te vieren. Ontdek tijdloze elegantie en ultiem comfort, verpakt in prachtige lingeriecreaties. Maak je keuze uit onze zorgvuldig samengestelde selectie en geef een geschenk dat de kunst van verleiding omarmt.

Het geven van lingerie als Christmas Gift is een geweldige manier om een vleugje verleiding en glamour toe te voegen aan de feestdagen. Of je nu een attent geschenk voor je partner zoekt of een vriendin wilt verrassen, lingerie is een geschenk dat zorgvuldig is uitgekozen en persoonlijke aandacht toont.


Twijfel je over de maat? Stuur onze customer care dan een whatsappje 

Gift card

Ontdek het perfecte gift-avontuur bij Pavo Couture Amsterdam! Als je je afvraagt wat je je partner moet geven, of als de juiste maat een mysterie blijft, hebben we de ultieme oplossing voor je: een gift card van Pavo Couture Amsterdam. De Gift card is de ideale oplossing als je wilt verrassen zonder de magie van de verrassing te verliezen. 

Laat je partner zelf de perfecte stukken uitkiezen die perfect passen bij hun lichaam en voorkeuren. Met Pavo Couture Amsterdam wordt het geven van het perfecte cadeau een moeiteloos en stijlvolle ervaring. Geef een gift card en laat de feestvreugde beginnen!

Faye

Verwen jezelf met een vleugje verleiding met onze Rode Mesh Bralette - de perfecte aanvulling op elke sexy lingeriecollectie. Deze speelse en vrouwelijke bralette pronkt met een prachtig ontwerp van rood mesh, verfraaid met delicate kanten details die je onweerstaanbaar zullen laten voelen. Het comfortabele maar verleidelijke ontwerp maakt het ideaal voor dagelijks gebruik, maar je kunt het ook dragen voor een speciale avond met die ene speciale persoon.


Maak de look compleet door de Rode Mesh Bralette te combineren met onze bijpassende Faye String, die dezelfde verbluffende rode mesh en delicate kanten accenten heeft. Samen vormen deze twee stukken een bijpassende en opvallende lingerie set die je zelfverzekerd en mooi zal laten voelen.

Of je jezelf verwent of een geliefde verrast, de Rode Mesh Bralette is de perfecte keuze om een vleugje verleiding toe te voegen aan je ondergoedcollectie.

The Vive set

De Vive Bralette is de perfecte combinatie van sexy en stijlvol, met een ontwerp dat zo ontzettend modieus is. Met zijn mesh- en gestreepte details is deze bralette zeker om je een sexy gevoel te geven.

Een van de opvallende kenmerken van de Vive Bralette is het gebruik van duurzame materialen. Gemaakt van een mix van gerecycled nylon en elastaan is deze bralette niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk. Dit betekent dat je met een gerust hart je aankoop kunt doen, wetende dat je een merk ondersteunt dat waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Maar de Vive Bralette is niet alleen milieuvriendelijk; hij is ook ongelooflijk comfortabel om te dragen. Het zachte, rekbare materiaal beweegt met je lichaam mee, biedt ondersteuning en comfort gedurende de hele dag.

Roxy Red

Verrijk je lingeriecollectie met de betoverende Roxy Red bralette, een perfect cadeau van sensualiteit, klasse en comfort. Deze adembenemende bralette is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een milieuvriendelijk geschenk, vervaardigd uit duurzame materialen.

Speciaal ontworpen met ondersteuning voor grotere borsten, biedt de Roxy-bh niet alleen een comfortabele pasvorm maar ook een flatterende snit. Het resultaat? Een gevoel van zelfverzekerdheid en schoonheid wanneer je deze prachtige bralette draagt.

Maak je gift compleet door de Roxy Red bralette te combineren met onze bijpassende Roxy thong. Zo schenk je niet alleen stijl, maar ook ultiem comfort.

Op zoek naar een bralette die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook een perfect cadeau vormt? Ontdek en shop deze lingerie top nu voor een uniek geschenk dat zowel luxe als duurzaamheid omarmt.

Harper Body

Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle bodysuit, zoek dan niet verder dan onze zwarte sexy bodysuit (kan ze gelijk aantrekken bij het kerstdiner met de schoonfamilie ;). Gemaakt van zacht en elastisch materiaal, is deze sexy bodysuit ontworpen om je rondingen te omarmen terwijl je de hele dag of nacht comfortabel blijft.

De hoge taille en de afneembare sluitingen aan de onderkant maken het gemakkelijk om onder elke outfit te dragen, terwijl het ook een sexy tintje aan je look toevoegt. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je met gemak kunt bewegen. En de verstelbare bandjes en haken zorgen voor een perfecte pasvorm.

Het materiaal is zeer rekbaar!

Favo van Pavo

"Favo van Pavo" is jouw wekelijkse kompas voor het ontdekken van de schatten van het leven. Elk weekend nemen we de tijd om vijf van onze persoonlijke favorieten met jou te delen, variërend van de meest opwindende festivals tot de best bewaarde geheimen van eettentjes, van spraakmakende nieuwe merken tot de nieuwste romantische films die je absoluut niet mag missen.

Onze missie is simpel: jou inspireren, jouw nieuwsgierigheid aanwakkeren en jou laten genieten van de rijkdom aan ervaringen die het leven te bieden heeft. We geloven dat het leven draait om het koesteren van bijzondere momenten en het omarmen van avonturen die voor altijd in je geheugen gegrift zullen staan.

 

 

Dus, markeer je agenda op vrijdag, want dat is wanneer we onze favorieten met jou delen. We willen dat je elke week reikhalzend uitkijkt naar nieuwe ontdekkingen, nieuwe vergezichten en nieuwe passies. Dit was "Favo van Pavo" - jouw wekelijkse dosis inspiratie en favorieten.


 

Dank je wel dat je met ons meereist op deze opwindende reis door het leven. Samen zullen we blijven dromen, verkennen en genieten van de onuitputtelijke schoonheid van de wereld om ons heen.

 

Tot volgende week, wanneer we weer een nieuwe Favo van Pavo onthullen!