Women with drinks in the bathroom getting ready

Het festival seizoen staat weer voor de deur; Dit zijn onze 5 favoriete festivals in Amsterdam

Bralettes voor grote borsten: comfortabele ondersteuning vinden Reading Het festival seizoen staat weer voor de deur; Dit zijn onze 5 favoriete festivals in Amsterdam 4 minutes Next Het leukste en meest originele cadeau voor jouw vriendin

De zomer komt steeds dichterbij, We can't wait! Na de vele vervallen festivals is het nu echt tijd voor een knaller van een festival seizoen. Niks is lekkerder dan een dansje wagen op de dansvloer met je beste vriendinnen en een lekkere koude alcoholische versnapering in de handen. Wij zijn al druk bezig met het plannen. Welke festivals in Amsterdam je zeker niet mag missen? Dat gaan we je vertellen.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag, vijf van onze favo’s. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Amsterdams Verbond

Vier de vrijheid op 5 mei met Amsterdams verbond. Dit festival in Amsterdam behoort sowieso tot ons favorieten lijstje. Het Amsterdams verbond festival wordt gevierd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

Op het Amsterdams verbond verenigd het Amsterdamse nachtleven zich. Ook zijn er ruim 50 dj's aanwezig op dit feest. De Chicago Social Club, Lovelee en Le bastille bijvoorbeeld. Ook zijn er artiesten aanwezig als Ronnie Flex, Bilal Wahib, Michel de Hey en nog veel meer.

Dit festival vind plaats op 5 mei van 12.00 uur - 23.00 uur.

Tickets voor dit festival in Amsterdam score je HIER

2. Amsterdam Open Air

Keuze stress? Kies voor Amsterdam Open Air. Je kunt hier niet 1 maar twee dagen feest vieren. Dit festival bestaat uit wel 10 verschillende podia. Met verschillende muziek genre's als latin, Afro, Pop, House en techno is hier voor ieder wat wils. Raap je vriendinnen groep bij elkaar en tijd voor feest.


Amsterdam Open Air vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni in het Gaasperpark te Amsterdam. Tickets koop je HIER

3. Milkshake festival

We love diversity!

Milkshake Festival is een festival in Amsterdam met vele muziek genres. Inmiddels één van de favoriete festivals in de hoofdstad. Milkshake Festival is niet zomaar een dancefestival, maar een feest waar respect, vrijheid, liefde, tolerantie én plezier hoog op het lijstje staan! 

Rond lopen in een bralette met een broekje is hier totaal niet raar! Op zoek naar leuke styling tips; Lees Hier onze blog


Milshake data: zaterdag 29 juli 2023 om 12:00 zondag 30 juli 2023 om 12:00

Goed nieuws! Tickets kun je Hier nog scoren

4. DGTL

Electronische muziek, erg hip hier in Amsterdam. Houd je hier van? Dan is dit echt wat voor jou! DGTL Amsterdam is een elektronische underground festival in Amsterdam. Je hoort hier elektronische, house en techno beats. DGTL bouwt bruggen tussen muziekstijlen en genres, met als doel verschillende publieken en culturen te mengen. DGTL wilt inclusief zijn voor elk geslacht, seksuele geaardheid, afkomst, kleur en land. Iedereen moet altijd welkom zijn en zich welkom voelen bij DGTL.

Van 7 tot en met 9 april zal dit festival plaats vinden met als afsluiter ook nog een after party voor de die hards. Sta jij al klaar?

Tickets vind je Hier

5. Luminosity Beach Festival

Oke, oke, oke niet helemaal een festival in Amsterdam, maar wel erg dichtbij. Voetjes in het zand, drankje in de hand en gaan met die banaan! Dit heerlijke beach festival vindt plaats op het strand van Bloemendaal. Specifiek beachclub Fuel. Luminosity Beach Festival is er weer op donderdag 6 juli t/m zondag 9 juli. Ze zullen weer vier stages hebben vol met muziek. Ticket zijn Hier verkrijgbaar! 

Op het strand heb je natuurlijk een bikini nodig! Goed nieuws, Our Swimwear is Launching soon! Abonneer op onze nieuws brief, en weet als eerste wanneer de swimwear collectie online staat!

Dit zijn onze favoriete festivals in en om Amsterdam! Zien we jou ook shinen in een heerlijk outfitje gecombineerd met Pavo op deze heerlijke festivals in Amsterdam?

Extra tip! Vergeet niet genoeg water te drinken, en beschermende oordopjes te dragen! Stay safe out there

Have fun

XxX - Pavo Couture Amsterdam