ABOUT PC

Pavo Couture, The Amsterdam based lingerie label

★★★★★★★★★★

“Lingerie is my next love after clothing: I think it is what is worn underneath that really inspires a woman to feel beautiful in her clothes – that inner, secret glamour.”

Lingerie, het belangrijkste item in je garderobe, het geheim onder onze kleren. We willen dat het sexy is, goed aansluit, zorgt voor versteviging en hetcomfortabel zit. Pavo Couture heeft een luxe lijn ontworpen die aan  al deze punten voldoet. Wij van Pavo Couture blazen de bralette nieuw leven in voor zowel vrouwen met grote als

kleine borsten. De bralettes van Pavo Couture Amsterdam hebben een stevige band waardoor deze ook bij grote(re) borsten stevig en comfortabel zitten  Pavo betekent pauw in het latijn, de verschillende verschijningsvormen van de pauw staan symbool voor de diversiteit van onze collecties.

 

Ik heb altijd al passie gehad voor mooie lingerie, vanaf het moment dat ik bhtjes mocht dragen ben ik verliefd op mooie setjes. Ik heb al een tijdje het idee om een eigen lingerielijn op te starten en in januari 2017 ben ik  begonnen. Ik heb een luxe lingerielijn ontworpen die geschikt is voor grote- én kleine borsten, ik houd van mooie, elegante lingerie dat net een beetje anders is dan de rest. Bralettes zijn dé fashion trend van dit moment, ze zitten niet alleen heerlijk maar worden ook veel als fashion items gedragen, bijvoorbeeld onder een doorschijnende blouse.

Veel vriendinnen van mij hebben grote borsten en een smalle omvang, voor hen is het vaak lastig om een mooie comfortabele bh te vinden, bralettes zijn er helemaal niet in hun maten. Ik zag dit als een gat in de markt, daarom heeft mijn lijn de perfecte pasvorm voor grote- en kleine borsten.

Heb je vragen, tips of opmerkingen mail dan naar elise@pavocouture.nl

T: 0637320105

 

Lees ook DE BLOGS van PCAMSTERDAM:

About

Bralettes: The summer essential

Het fijne van een sport-bh en het mooie  van een fashion item.  Ze zijn sexy, comfortabel, elegant en niet alleen...
Read More
Bralettes: The summer essential
About

Grote borsten

Voor de meeste vrouwen met grote borsten is het  al lastig om een goede bh te vinden in de juiste...
Read More
Grote borsten
{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","speed":"300"}