Wat is het verschil tussen een Bralette en een Bh?

Bh's en Bralettes helpen beide bij het bij het ondersteunen van de borsten, maar er zijn wat verschillen tussen deze twee. Een bh heeft meestal voorgevormde cups en een beugel onder de borst die de borsten al wat vorm geven, een bralette heeft dit vervangen niet. Bh's worden dus gebruikt om de borsten te vormen onder kleding en worden niet vaak gezien als bovenkleding. Bralettes zijn modeus en sexy en zijn de perfecte optie om onder een top met een diepe hals of jurk met een open rug te dragen voor het geval je wel ondersteuning wilt dragen. Daarnaast zijn onze bralettes perfect om te dragen in diverse situaties zoals dinerparty's, stappen en romantische dates. Een Bralette wordt daarnaast vaak als comfortabeler gezien, omdat een bralette geen beugel bevat en vaak elastischer is dan een bh. Dit is ook de reden dat veel vrouwen een bralette kiezen als loungewear. Bij Bh's moet er rekening worden gehouden met je cupmaat waardoor er veel vrouwen zijn die per ongeluk de verkeerde maat dragen. Bij bralettes is dit gemakkelijker omdat de stof flexibel is en de maten worden aangegeven: XS, M, S, L, XL. Dit maakt het winkelen voor de juiste bralette ook nog een stuk gemakkelijker en zullen vrouwen minder snel de verkeerde maat dragen en zal het dragen van een bralette een specifieke ervaring worden.

Vaak worden bralettes geassocieerd met kleine borsten, terwijl bralettes geschikt zijn voor elk lichaamstype. Dit komt door de rekbaarheid. Bij Pavo Couture bieden wij bralettes aan in maat XL, waardoor elk lichaamstype kan genieten van de look en feel van onze bralettes. Bralettes zijn ontworpen om comfort en lichte ondersteuning te bieden voor elke cup. Naast het comfort en de rekbaarheid hebben bralettes een precieze look. Ze hebben een sexy en luxe uitstraling. Het dragen van een bralette kan iemand zelfvertrouwen geven. Bovendien zijn bralettes ontzettend gemakkelijk uit en aan te trekken en vaak geen haakjes zoals een bh. Dat maakt dat een bralette de ideale optie is om dagelijks of als loungewear te dragen, omdat bralettes flexibel zijn en geen beperkingen opleggen bij dagelijkse activiteiten. Daarom zijn ze ook geschikt om onder sportkleding te dragen als je het niet fijn vindt om zonder ondersteuning te sporten.

Zoals al eerder aangegeven kunnen bralettes ook gedragen worden als top. Bijvoorbeeld met een pantalon en een gave blazer. Een bh is meer bedoeld om alleen onder je kleding te dragen. Daarom is een bralette veelzijdiger dan een bh. Gebruik je fantasie en ontdek de vele verschillende mogelijkheden van het dragen van een bralette als top!

Het is duidelijk dat bralettes meer voordelen hebben dan de bh. Ze zijn comfortabel en ook nog modieus. Iedereen moet zich vertrouwd voelen met een bralette verspreid je lichaamstype. Bralettes zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar zowel stijl als comfort in je lingerie. Geef je stijl en zekerheid een grote boost met de bralettes van Pavo Couture.

Klantenservice

Chatten

Open de chat door rechtsonder op het chat-icoontje te klikken.