Women

4 redenen om over de stappen van BH naar Bralette

Comfort boven sexyheid? Dat hoeft niet meer, met de bralette!

Bh's zijn verleden tijd! Daarom stellen we je graag voor aan de bralette . Bralettes zijn niet alleen super comfortabel, maar de Pavo bralettes zijn ook nog eens super sexy! Zeg vaarwel tegen de basic witte granny-bh's. Hier lees je 6 redenen waarom je beter voor een bralette kan gaan dan voor een Bh.

1. Comfortabel

Bralettes zijn een relatief nieuw type, omdat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. In tegenstelling tot traditionele beha's met beugels en vulling, zijn bralettes gemaakt van zachte, comfortabele materialen zoals kant van mesh, en hebben ze geen beugels van vulling. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gedrag dat comfortabel is om te dragen, maar die er ook trendy looks zijn.

2. Sexy

Veel vrouwen dragen graag bralettes vanwege de comfortabele pasvorm, maar ook vanwege de stijlvolle look. Wanneer je een mooie bralette als top draagt, geef je je look een sexy touch. Een bralette kun je dragen onder een outfit en onzichtbaar. Een bralette kan ook je outfit upgraden. hoe leuk is het om een ​​stukje kant te zien onder jouw witte open blousje, of doorzichtige top!


Lees hier hoe een bralette te stylen met je outfit

3. Praktisch

Bh's moet je apart van elkaar wassen en in een speciaal zakje doen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de beugel niet beschadigd en de cup niet vervormd is. Dit is bij een bralette niet nodig, handig he! Bralettes blijven echt een stuk mooier dan bh's

4. Variatie

Bralettes komen in alle kleuren, vormen en maten. Of je nou gaat voor een zwarte bralette, een witte bralette of één met een patroontje, alles is mogelijk.

  • Bralettes met een laag vloerkleed, zodat je geen geknoei meer hebt bij het dragen van laag uitgesneden topjes.
  • Brede spaghettibandjes. Brede bandjes geven net wat meer ondersteuning, maar de spaghettibandjes zijn subtieler en minder opvallend.
  • Driehoek bralettes
  • Bralette met vulling of zonder vulling.
  • Meer of minder ondersteuning.

Wil jij meer informatie over de bralette.

Lees dan onze blog!