Notification of a new post, with woman on the background laying on a bed

Minder is niet meer! De 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam

Deze week in Favo van Pavo laten we jou de 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam zien.
Pavocouture uitgelicht op...... Lezing Minder is niet meer! De 5 leukste sieradenmerken van Amsterdam 2 minuten Volgende ONS ALEX-LICHAAM

Een oorfeestje in je oor, meerdere armbanden aan je arm, al je vingers vol met de mooiste ringen en meerdere lagen aan kettingen. Aan sieraden nooit genoeg, als je het ons vraagt. Wij zijn echt dol op sieraden. Daarom delen we deze week in Favo van Pavo de vijf leukste sieraden winkels in Amsterdam, waar jij waarschijnlijk zult slagen. Kom je niet uit Amsterdam? Geen zorgen. Deze vijf winkels hebben ook allemaal een online webshop, waar je lekker kunt rondneuzen en winkelen. Wij weten zeker dat er voor jou ook een leuk sieraad tussen zit.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Luciën Amsterdam

Lucies Amsterdam, letterlijk en figuurlijk een verborgen juweeltje. Ben je nog niet heel bekend in de straten van Amsterdam, zal je hier waarschijnlijk niet langs lopen. Maar het is het echt helemaal waard. Houd jij van schattige maar stijlvolle sieraden? Dan ben je bij Lucies Amsterdam op het juiste adres. Lucies heeft een variatie aan mix en match oorbellen, leuke armbandjes en het goud zilver en van stof en vele zelfgemaakte items. Ook verkoopt Lucies zelf kraaltjes en bedeltjes, zo kun jij jouw eigen sieraden samenstellen. Ook fijn, Lucies is ook nog eens heel erg betaalbaar. Zo betaal je voor een ringetje bij Lucies Amsterdam slechts 4,95.

2. Franky Amsterdam

Houd je van een extra en opvallend? Dan ben je bij franky Amsterdam op het goede adres. Franky Vedder, eigenaar van het merk, heeft een missie. Vrouwen het gevoel geven dat ze gebruikt en gekoesterd worden. Dit doet ze met haar merk perfect. Met deze sieraden voeg je een stukje glamour en luxe toe aan je dag. Onze persoonlijke favoriete sieraden zijn de August oorbellen. Prachtige, lange en vooral glinsterende oorbellen. Paar deze prachtige oorbellen met een mooie broek, onze Alex body, een blazer, een goede paar hakken en je bent klaar voor het leukste feestje.