Women in the sun

Bruin, bruiner, bruinst, De 5 bruiningsproducten die jouw het beste glansje geven

Zonnen en onder de zonnebank gaan is natuurlijk erg ongezond, dat weten we allemaal. Gelukkig bestaan ​​er tegenwoordig hele goede alternatieven om toch een gezond bruin kleurtje te krijgen. Deze week laten we jouw favoriete zelfbruiners zien, zodat jij zonder schade een lekker bruin kleurtje krijgt.
Woensdag 8 maart; Internationale Vrouwendag Lezing Bruin, bruiner, bruinst, De 5 bruiningsproducten die jouw het beste glansje geven 4 minuten Volgende De eerste Pavo Couture winkel opent haar deuren

Het zonlicht begint weer te schijnen, maar dat betekent niet gelijk dat je bruine kleurtje terug komt. Zonnen en onder de zonnebank gaan is natuurlijk erg ongezond, dat weten we allemaal. Gelukkig bestaan ​​er tegenwoordig hele goede alternatieven om toch een gezond bruin kleurtje te krijgen. Deze week laten we jouw favoriete zelfbruiners zien, zodat jij zonder schade een lekker bruin kleurtje krijgt. Lees je mee?

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Collistar - Magische druppels voor lichaam en benen

Deze zelfbruiner lijkt heel erg op de voorganger, de Collistar face magic drops. Alleen zijn deze betekenissen voor je hele lichaam. Deze verpakking komt veel goedkoper uit dan een klein potje gezichtsdruppels. Deze zelfbruinende lotion heeft een lekkere, niet zo sterke geur, maakt de huid heel blij en is heel gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft dus niet zo voorzichtig te zijn, als bij een bruiningsmuis.

Smeer het uit als een reguliere bodylotion en je bent klaar om te stralen.

Het komt echt veel goedkoper uit dan het potje drops, maar pas wel op. Deze bodylotion zoals de naam al zegt, is niet persé gemaakt voor je gezicht.

2. Tan Revel - Spraytan-set

Een spraytan in een kleine verpakking, hoe handig! Waarschijnlijk ben je dit product bij een menig influencer tegengekomen. Binnen 15 seconden, ja echt 15 seconden heb jij een glans op jouw gezicht gekregen. Voor je hele lichaam duurt het natuurlijk iets langer! Deze behoren dan ook echt in ons lijstje, snel en effectief. Resultaat zie je namelijk al na 30-60 minuten en het volledige resultaat zie je na 4 uur. Houd de spray op een afstandje en spray jezelf onder! Deze tanning mist geeft niet af op je kleding, dus perfect om te gebruiken voor een feestje.

Tip van ons. Zoek op het internet naar kortingscodes van influencers, er is altijd wel iemand met een samenwerking.

3. Marc Inbane - Natuurlijke bruiningsmousse

Deze bruiningsmousse is veruit favoriet bij de eigenaren. Deze mousse smeert heel gelijkmatig uit en geeft totaal geen oranje gloed. Hoe het werkt? je smeert je na het douchen lekker in met bodylotion, en laat dit goed intrekken. De bodylotion is grotendeels goed ingetrokken en je huid is goed opgedroogd, smeer je in met de bruiningsmuis. Laat de mousse goed opdrogen en 3 uur intrekken. Je hebt deze mousse niet meer af te spoelen. Het kan zelfs duren voordat de mousse opdroogt. Om dit proces te versnellen kan je ook je lichaamsdroogföhn gebruiken, zodat het goed droogt.

4. Isle of Paradise - Zelfbruinende druppels

Voor een snelle bruiningssessie ben je bij Isle of Paradise aan het goede adres. Voeg 2 tot 12 druppels toe aan jouw dagcrème of bodylotion naar keuze en smeer dit goed uit over jouw gezicht en lichaam. Ja je hoort het goed, deze drops zijn gezicht voor lichaam en gezicht. Vanwege. je het mixt met jouw eigen crème's is de kans op onzuiverheden minimaal. Je gebruikt namelijk je eigen huidverzorging.

Tip van ons, was wel echt goed je handen na gebruik, wil oranje vlekken, dat. willen we natuurlijk niet. Wij zien gelijk verschil, maar voor het ultieme resultaat kun je 4-6 uur wachten.

5. Tan luxe - Het lichaam

Deze mag echt niet ontbreken in onze lijst. Geef jezelf binnen een handomdraai een goudbruine glimmende gloed, met de bruiningsdruppels van Tan Luxe. Een dupe van de Collistar drops kun je het wel noemen. Deze druppels kun je mixen in je lichaam en gezichtscrème om een ​​mooie egale bruine gloed te creëren.

Deze bruiningsdruppels ontwikkelen zich in 4 tot 6 uur helemaal door. Perfect dus om te gebruiken voor het slapen gaan. Word wakker met een heerlijk bruin kleurtje, ook je net terug komt van een vakantie op de Caraïben.