girls with champagne glasses

Uiteten te duur? Deze 5 foodbloggers brengen jouw de leukste en lekkerste recepten.

Deze week ontmoetten we in Favo van Pavo delen jouw favoriete foodbloggers, die jouw maag goed gevuld houden.
De winkel opening en wie jarig is trakteer Lezing Uiteten te duur? Deze 5 foodbloggers brengen jouw de leukste en lekkerste recepten. 3 minuten Volgende Hoger libido? eet deze producten!

Eten, eten, eten. Wie houdt er nou niet van een heerlijke pasta, een lekkere zomerse salade of een winterse stamppot. Het water loopt al in onze monden bij het schrijven van dit artikel. Het bedenken wat je moet eten kan soms wel uren duren, waardoor je vaak weer een recept maakt dat je al tich keer hebt gemaakt. Daarom delen wij graag jouw 5 favoriete foodbloggers. Zo kom jij aan recepten niet te kort.

In Favo van Pavo delen we elke vrijdag vijf van onze favo's. De leukste festivals, de beste eettentjes, de origineelste merken, nieuwe films en nog veel meer.

1. Pien laat haar eten zien

Wil je Burrata? Dan ben je bij Pien Wekking op de juiste plek. Pien laat haar eten zien is een heel begrip geworden in Amsterdam. Etentje? bij Pien ben je op het goede adres. Haar Instagram pagina en kookboek staan ​​boordevol heerlijke gerechten. In de coronaperiode begon Pien met het delen van haar recepten op Instagram. De gerechten die ze normaal gewoon haar vrienden maken. Zoals pien zelf zei liep dit een beetje uit de hand. Volgens ons is het zeker goed uit de hand gekomen, want er is een eigen kookboek uit voortgekomen met de meest heerlijke recepten.


Wij raden het kookboek van Pien zeker aan. Het boek is namelijk meer dan een kookboek. Je vindt de meest lekkere recepten maar ook tips voor het aankleden van de tafel. Hoe leuk is dat! Daarnaast ziet het boek er ook gewoon heel erg leuk uit op je koffietafel.


Iedereen kan de recepten van Pien maken, of je nou een ster in de keuken bent of niet. Pien maakt vooral hippe gerechten in mediteraanse sfeer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @pienlaathaaretenzien

2. Kookmutsjes

De zusjes Najat en Nadia zijn het brein achter kookmutsjes. In 2014 begon Najat met het delen van heerlijke recepten op facebook. 2 jaar later volgde de website. Deze website is nu een daverend succes met daarnaast ook een kookboek .


Het leuke aan de kookmutsjes is ook dat er buiten een kookboek ook servies, glazen, bakvormen en kruiden worden verkocht. Op deze manier kun jij het recept perfecte namaken in dezelfde vormen en smaken.


De recepten zijn echte stap-voor-stap recepten. Er kunnen verschillende recepten gemaakt worden. Van Hollandse pot, Amerikaanse klassiekers, Italiaans, Indisch, Aziatisch en niet te vergeten de roots van de zusters, de Marokaanse keuken. Tussen de recepten vind je koekjes, cakjes, salades, stoelschotels, bites. Van alles dus!

Big mac-salades, Tajine, tex-mex-salades. Aan alles zit een kookmutsjes twist.


Uitproberen dus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kookmutsjes (@kookmutsjes)