Ma-vrij voor 22:00 besteld, morgen in huis! 30% korting bij 3 of meer slips

“We zijn er nog niet maar werken er hard aan om een sustainable brand te worden”

Onze producten
Bij het ontwerpen van de nieuwe collectie hebben we aandacht besteed aan het gebruik van gerecyclede materialen voor onze intimates. Meer dan 50% van onze collectie bestaat nu uit ontwerpen gemaakt van gerecycled kant en 90% van de huidige collectie wordt sustainable geproduceerd. We streven naar het maken van volledig circulaire producten, waarbij alle materialen deel uitmaken van een duurzame cyclus. Stapje voor stapje!

De fabriek waar Pavo vanaf 2021 produceert
Elk item uit onze nieuwe collectie wordt ethisch gemaakt in Portugal, waarbij werknemers werken onder goede en veilige arbeidsomstandigheden en werken boven het minimumloon. 

De fabriek waar Pavo produceert hanteert de beste werkwijzen op het gebied van milieubewust produceren op basis van GOTS-certificering voor duurzame biologische stoffen en traceerbaarheid, Higg FEM-zelfevaluatie voor milieubewustzijn, efficiënt energieverbruik en correcte afvalverwerking en recycling van textielafval, karton en papier.

Certificering vanuit onze fabriek

De fabriek waar Pavo produceert zet zich ook in voor anticorruptie- en non-discriminatie maatregelen. Maatregelen die hoog in het vaandel staan bij Pavo.

Onze verpakkingen
Naast het gebruik van composteerbare en biologisch afbreekbare polybags om onze producten in te verpakken zijn ook onze postdozen gemaakt van gerecyclede materialen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.