Women sitting on the bench - Shopping weekend

Elle Smart Shopping Weekend - Shop Pavo

Shop in our store or online

Yeahhh grab your running shoes. De ELLE Smart Shopping Weekend komt er weer aan. Het grootste en bekendste shop evenement van Nederland. Op 15 april 2023 shop jij bij meerdere merken, met kortingen oplopend vanaf 20%. En zo ook bij Pavo Couture. 

Shop je online of kom je gezellig langs bij ons in de winkel?

Elle Smart Shopping Weekend is het ultieme evenement voor alle modebewuste shoppers. Tijdens dit weekend kun je genieten van de beste deals en kortingen bij de meest trendy en populaire winkels.


Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe, accessoires of beautyproducten, het Elle Smart Shopping Weekend biedt het allemaal. Met de hulp van personal shoppers en stylisten, kun je de nieuwste trends ontdekken en de perfecte items vinden die passen bij jouw stijl en smaak.


Maar het Elle Smart Shopping Weekend is meer dan alleen shoppen. Het is ook een kans om te genieten van leuke activiteiten en evenementen, zoals modeshows, beauty workshops en heerlijke proeverijen. Je kunt er inspiratie opdoen en nieuwe contacten leggen met gelijkgestemde mode-liefhebbers.


En als kers op de taart, zijn er fantastische prijzen te winnen tijdens het Elle Smart Shopping Weekend. Van luxe beautyproducten tot exclusieve kledingstukken, er is voor elk wat wils.


Pavo X Elle Smart Shopping Weekend

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo ontvang jij van ons als eerst de kortingscode

Kom gezellig langs bij ons in de winkel. Je kunt langs komen om te passen en te shoppen onder het genot van een bakkie koffie of een heerlijke steltzer van The Kugi Company. We maken er samen een feestje van!

Prinsengracht 110H 1015EA Amsterdam 


Natuurlijk mag je ook online shoppen! Stop je winkelmandje maar alvast vol!

Shipping

Free shipping from €80 in NL and BE. We offer worldwide shipping - customs and duties taxes included