Grote borsten

Voor de meeste vrouwen met grote borsten is het  al lastig om een goede bh te vinden in de juiste maat, laat staan een kanten topje.. NOT DONE. “Mijn borsten puilen er aan alle kanten uit”, “Ik kan dat gewoon niet aan”.

Het komt steeds vaker voor, vrouwen met een slanke omvang maar een (ontzettend) grote cupmaat, helaas gaan de meeste lingeriezaken er nog niet helemaal in mee. Voor de uitzonderlijk cupmaten is al weinig ‘leuks’ te vinden, laat staan  dat er kanten topjes bestaan in deze maten, de ‘groter geschapen vrouwen’ moeten het doen met de beugel-bh.

Pavocouture heeft een set op de markt gebracht die speciaal is ontworpen voor de vrouwen met deze grotere cupmaat, de banden van de top zijn erg breed waardoor ze veel stevigheid bieden.

Bestel snel!

 

 

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *